Home » Nieuws » Ripple +90%: nu nog investeren of te laat?

Ripple +90%: nu nog investeren of te laat?

Gepubliceerd op 22 september 2018 om 00:14

Ripple pakt deze week 89% en neemt sinds eind deze week in zijn kielzog velen andere munten mee. Een hoop altcoins eindigen boven de 20% in de plus en Bitcoin en Ether pakken ruim 4% (op ruim 5780 euro) en 13% (op 210 euro).

Wat is wijsheid. Nu instappen in Ripple of ben je al te laat? 3 dagen geleden steeg de koers voor het eerst wat vermoedelijk te wijden is aan de aankondiging van XRapit door het Ripple team. XRapit is een realtime platform dat is ontworpen om internationale betalingen te versnellen. Daarnaast liet PNC, een grote Amerikaanse bank, weten voortaan haar betalingen via RippleNet te gaan verwerken. Twee keer goed nieuws voor Ripple dus en reden om de stijging te verwachten. Echter hij blijft maar stijgen. Moet je dan nu kopen?

Meestal wordt er aangeraden in zulke extreme pieken niet te kopen. Vaak zie je vlak na een extreme opleving snel een dip gevolgd door een gestage stijging die eigenlijk bij het goede nieuws hoort (in plaats van de hype). Echter, dit maal lag de koers van Ripple al erg laag en krabbelt de cryptomarkt weer een beetje op. De investeerders hebben net wat vertrouwen door de aankondigingen en verscheidene bronnen achten het mogelijk dat na de dip er nog steeds een stijging zal blijven. Investeren? Het blijft een risico.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.