Home » Nieuws » Flashcrash Vechain VET/ETH op Binance

Flashcrash Vechain VET/ETH op Binance

Gepubliceerd op 21 september 2018 om 12:45

In de nacht van woensdag 19 september op donderdag 20 september heeft er een flashcrash plaatsgevonden op de populaire crypo-exchange Binance. Gedurende een zeer korte periode was de coin Vechain (VET) tegen een onwerkelijk lage koers te verhandelen tegen Ethereum (ETH)

De huidige VET/ETH koers schommelt ergens rond 0.00006300. Dit houdt in dat je voor 1 ETH momenteel zo'n 16.000 VET krijgt. Maar gedurende enkele seconden afgelopen nacht daalde de koers plotseling naar 0.00000020, waardoor 1 ETH opeens 5 miljoen VET waard was!  

 

Volgens verschillende bronnen op internet (Reddit en fora) zijn er verschillende orders vervuld in deze korte periode. Aangezien flash crashes af en toe voorkomen zijn er handelaars die hierop anticiperen door onrealisisch lage kooporders te plaatsen en deze lange tijd te laten staan.

Vorig jaar was er ook een flash crash bij Ethereum. Binance lijkt hier nu echter een stokje voor gestoken te hebben. Het is momenteel niet meer mogelijk om een order te plaatsen tegen minder dan 10% van de actuele koers. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.