Home » Nieuws » Engelsman stopte zijn complete vermogen in Bitcoin en waande zich heel even rijk

Engelsman stopte zijn complete vermogen in Bitcoin en waande zich heel even rijk

Gepubliceerd op 11 september 2018 om 20:11

De naam van deze Engelsman is Sean Russell. Russell was al wel redelijk bekend met bitcoin en andere cryptomunten, maar had nog geen 'klappertje' gemaakt. Toch zag hij er wel potentie in, dus besloot de beste man iets te doen wat niet veel mensen zouden durven. 

Russel had met zijn baan als vastgoedontwikkelaar de afgelopen jaren zo'n Eur 100.000,- verdiend. November 2017 nam hij het risico en investeerde zijn complete gespaarde vermogen in bitcoin. En  met succes! Binnen een maand was het bedrag 4x zo veel waard! 

Helaas voor Russell en vele anderen heeft het niet lang mogen duren. De crash klapte erin en zijn winsten verdampten voor zijn ogen. De man uit Leeds probeerde zijn verliezen nog te beperken door een deel van zijn coins in andere munten om te zetten, maar ook dit had geen positief effect. 

Uiteindelijk verloor Russell ongeveer 96% van zijn investering, iets wat voor hem een behoorlijk traumatische ervaring is geweest. Volgens onderzoeken zijn er nog veel meer mensen met een gelijksoortige ervaring, vooral onervaren beleggers die dachten te kunnen meeliften op de hype van eind 2017. We weten allemaal hoe het afgelopen is...maar of het nog ooit goed komt? 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.