Home » Nieuws » Vitalik Buterin: "groei als eind 2017 niet meer mogelijk"

Vitalik Buterin: "groei als eind 2017 niet meer mogelijk"

Gepubliceerd op 10 september 2018 om 20:51

Weten we nog hoe zowat alle cryptomunten eind 2017 floreerden? Vooral de laatste maanden van 2017 werden angstaanjagend goede rendementen behaald. Onder andere Bitcoin bereikten enorme hoogten en de lamborghini's waren even niet aan te slepen. Je kon op je vingers natellen dat dit natuurlijk fout moest gaan en 2018 staat daarom tot dusver in het teken van een grootste correctie. Kunnen we opnieuw een enorme groei verwachten? Als we Vitalik Buterin, de oprichter van Ethereum mogen geloven, gaat dat voorlopig niet gebeuren.

Waarom geen herhaling van zetten?

Vitalik Buterin draagt diverse redenen aan waardoor hij verwacht dat een soortgelijke groei als in 2017 niet meer mogelijk is. Een van de redenen is dat veel mensen momenteel al bekend zijn met crypto en blockchain, waardoor er geen verrassingseffect meer zal zijn. Van een zogenoemde 'Fear Of Missing Out' is inmiddels niet zo snel meer sprake. 

Positief

Verliest Vitalik Buterin nu het vertrouwen in de markt? Juist niet! Buterin geeft aan dat een groei van duizenden procenten niet past bij een volwassen markt. De crypto- en blockchainmarkt heeft nu het stadium bereikt van groei op basis van echte toepassingen. Deze groei zal langzamer zijn, maar duurzamer en dus betrouwbaarder. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.