Home » 200 miljoen verdienen in een maand, deze geheimzinnige handelaar kreeg het voor elkaar!

200 miljoen verdienen in een maand, deze geheimzinnige handelaar kreeg het voor elkaar!

Je geld zien vervijfvoudigen, en dat binnen een maand, dat is voor iedereen een droom. Maar wat te bedenken wanneer het om een bedrag van maar liefst 200 miljoen dollar gaat. Het lukte naar eigen zeggen een handelaar, welke niet bekend is bij naam, maar alleen onder een nummer.

 

0x00A651D43B6e209F5Ada45A35F92EFC0De3A5184. Zo heet de handelaar die op Instagram verkondigde een winst van meer dan 400 procent te hebben behaald. Hij deed dat door te handelen in Ethereum. Doordat deze handelaar enkel naar buiten is getreden onder dit nummer, is onbekend of het om een man of vrouw gaat, of om een collectief. Wel is er het vermoeden vanwaar deze belegging is gedaan. Door het schrift in Bahasa, is er het vermoeden dat het om een persoon of collectief gaat uit Indonesië of Maleisië.

Het komt vaker voor dat handelaren werken met een nummer of pseudoniem, dit gebruik stamt nog uit de begintijd van de digitale munten, waarvan inmiddels de totale waarde bij elkaar rond de 100 miljard dollar is. Nu de munten deze hoge totale waarde hebben bereikt, pleiten steeds meer autoriteiten voor het handelen met meer bekendheid en gegevens van beleggers. Dit omdat de munten ook nog wel eens gebruikt worden door criminelen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.