Home » Waves stelt nieuwe Chief Marketing Officer aan

Waves stelt nieuwe Chief Marketing Officer aan

Marketing is ontzettend belangrijk voor cryptocurrency. Meer bekendheid levert immers meer gebruikers en daarmee een groter draagvlak op. Dat Waves de marketing serieus neemt blijkt het het aanstellen van een nieuwe CMO.

Alexandra Pestretsova is de nieuwe Chief Marketing Officer van het Waves team. Met Pestretsova heeft Waves een waar zwaargewicht binnengehaald met 15 jaar ervaring in digitale marketing, waarvan meer dan de helft als marketingdirecteur. 

Zij heeft onder andere gewerkt in de gaming industrie en geniet ook internationaal grote bekendheid door haar grote ervaring in productanalyses, marketing en merkmanagement.

Met de aanstelling van Pestretsova lijkt Waves een grote slag te hebben geslagen. Het team laat hiermee zien zeer serieus met de ontwikkeling van Waves bezig te zijn. Waves CEO Sasha Ivanov spreekt zelfs over het ingaan van een ‘nieuw tijdperk’ met haar aanstelling.

Na aan zeer snelle koersstijging van april tot begin juni 2017 is sindsdien een dalende lijn zichtbaar. Het is te hopen voor Waves dat Pestretsova voor verandering gaat zorgen en de stijgende lijn naar boven wederom wordt ingezet. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.