Home » Tezos ICO is de grootste ooit

Tezos ICO is de grootste ooit

De wereld van de ICO’s, oftewel fundraisers voor nieuwe cryptovaluta en initiatieven, heeft al meerdere keren investeerder verbaasd. Dit komt vooral door de vele miljoenen die telkens weer worden ingelegd in initiatieven waarvan nog amper bekend is wat de mogelijkheden zijn. Op 1 juli opende de ICO van Tezos en in slechts enkele dagen heet het initiatief al bijna 200 miljoen dollar binnen gehengeld.

Gigantische inleg

De Tezos fundraiser gaat enorm snel. Op dit moment is er al ter waarde van 50.600 Bitcoins en 261.800 Ethers ingelegd. Dit vertegenwoordigt een waarde van bijna 200 miljoen dollar.

 

Geen cap

Doordat Tezos geen cap (bovengrens) heeft gesteld aan de investeringen die ingezameld kunnen worden tijdens de fundraiser, is deze ICO in staat om daadwerkelijk de grootste worden. Er gaan steeds meer stemmen op om bij iedere ICO een hard cap in te stellen. Het gevaar is namelijk dat er zoveel Bitcoins en Ethers worden ingelegd dat zodra het nieuwe initiatief flopt dit een gevaar vormt voor de koersen van diverse cryptovaluta.

 

Geen technische problemen 

Tot dusver heeft Tezos ook geen technische problemen ondervonden tijdens de ICO. Dat is een hele geruststelling nadat nog maar kort geleden een ICO helemaal vastliep vanwege technische problemen. Dit zorgde vervolgens voor een flinke dip van de Ethereum koers.

 

Zelf ook investeren?

De ICO is momenteel nog gewoon open, dus iedereen kan nog inleggen. De ICO stopt zodra Bitcoin block #475622 wordt bereikt. Naar verwachting wordt dit punt bereikt rond 13 - 14 juli 2017. Lees hier verder over Tezos en hoe je ook zelf kunt inleggen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.