Home » Voorspelling Goldman Sachs: Bitcoin schiet mogelijk door naar $ 4.000,-

Voorspelling Goldman Sachs: Bitcoin schiet mogelijk door naar $ 4.000,-

Zakenbank Goldman Sachs denkt dat de bitcoin nog veel verder terug gaat vallen, maar dat de cryptomunt daarna wel weer naar een nieuw record gaat.

 

Het jaar 2017 is voor de Bitcoin, net als voor vele van de digitale valuta, tot nu toe een enerverend jaar geweest: Na een opmerkelijke stijging van wel 168 procent, is de koers in rap tempo weer terug gezakt naar 2500 dollar. Door de ongewoon hoge stijging spreken kenners en beleggers van een bubbel.

Zakenbank Goldman Sachs denkt dat de bitcoin nog veel verder terug gaat vallen, maar dat de cryptomunt daarna wel weer naar een nieuw record gaat. Technisch analist van Goldman Sachs Sheba Jafari schreef kort geleden in een bericht naar hun klanten dat de correctie ( daling ) nog gaande is, maar de cryptomunt uiteindelijk hoger in koers zal uitkomen. Voorspelling van Jafari is dat de Bitcoin nog een kleine 25% kan zakken, naar een koers van ongeveer 1850 dollar. Over de verwachte stijging van de Bitcoin schrijft Jafari: “Vanuit het huidige niveau verwachten we dat dit minimaal 3.212 dollar zal worden (als de lengte gelijk is aan golf I), Maar in potentie kan hij tot 3.915 dollar reiken. Het kan alleen tijd kosten om daar te komen.”

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.