Home » Mark Cuban (Shark Tank) investeert in ICO

Mark Cuban (Shark Tank) investeert in ICO

Het zijn van die signalen die mogelijk wijzen op het volwassen worden van de cryptomarkt: bekende investeerders die ook starten met investeren in een cryptomunt of blockchaintechnologie. Mark Cuban, bekend als een van de ondernemers uit Shark Tank, investeert in de ICO van Unikrn.

Unikrn

Unikrn is een groot online gokplatform dat nu de blockchaintechnologie omarmt. Doordat Unikrn hierbij een eigen cryptovaluta op de markt gaat zetten volgt er een ICO, oftewel fundraiser. De cryptocurrency luistert naar de naam UnikoinGold welke gebruikt kan worden voor het gokken op sportwedstrijden. Gezien de discretie van blockchaintechnologie kon het ook niet lang duren voordat de gokindustrie de blockchaintechnologie zou gaan toepassen. De laatste tijd werd ook al de Skincoin gelanceerd welke in dezelfde vijver vist.

 

Redenen Cuban

Mark Cuban heeft zijn investering ook toegelicht. Cuban geeft toe dat het een gedurfde 'high risk' investering is in een volatiele markt. Maar 'high risk' betekent mogelijk ook 'high rewards'. Cuban geeft aan dat hij verwacht dat blockchain en online gokken beide twee markten zijn die de komende jaren enorm zullen blijven groeien.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.