Home » Donderdag Blockchain & Bitcoin conferentie in Sint-Petersburg

Donderdag Blockchain & Bitcoin conferentie in Sint-Petersburg

Morgen (donderdag 22 juni 2017) vindt er in Sint-Petersburg een grote conferentie plaats rondom de crypto-industrie. Het gaat om de Blockchain & Bitcoin conferentie waar bezoekers nieuwe ontwikkelingen rondom traden, minen en aanverwante onderwerpen zullen aanhoren. De conferentie maakt deel uit van een keten die ook in de steden Moskou, Kiev, Tallinn, Praag en Stockholm plaatsvond of nog moet plaatsvinden.

Wat te verwachten?

Het is natuurlijk koffiedik kijken of er baanbrekende aankondigingen of nieuwe ontwikkelingen worden gepresenteerd. Diverse experts en bedrijven zijn aanwezig en zullen een presentatie geven over relevante ontwikkelingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de leverancier van mine-hardware 51ASIC, de Polybius Bank, HashCoins, Bitclub, CoinTraffic, Solvena, B2Broker en BITMAIN. Wil je ook nog last minute de Blockchain & Bitcoin beurs bezoeken? Bespaar de moeite, want alle toegangstickets zijn uitverkocht.

 

Effect op koersen?

Bij voorgaande grote beurzen zagen we regelmatig flinke effecten op de beurs terug. Wanneer er nieuwe ontwikkelingen worden aangekondigd zie je dit vaak terug in stijgende koersen. Het is natuurlijk afwachten of de conferentie in het Russische Sint-Petersburg eenzelfde effect heeft.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.