Home » ICO Status gestart - een berichtenplatform en mobiele browser

ICO Status gestart - een berichtenplatform en mobiele browser

Vandaag is de ICO van Status van start gegaan. Status is een nieuwe speler op de markt van de cryptovaluta en is een open bron berichtenplatform plus mobiele browser. Maar dan wel op basis van de Ethereum technologie.

DApps

Stratus maakt gebruik van de blockchaintechnologie van Ethereum, waardoor er sprake is van een gedecentraliseerde inslag. Hierdoor zijn er geen gecentraliseerde servers of tussenpersonen meer nodig voor tal van toepassingen. Stratus biedt de gebruiker de mogelijkheid om berichten te versturen en om een mobiele browser te gebruiken volgens deze gedecentraliseerde blockchaintechnologie. Dit type applicaties wordt ook wel DApps genoemd, oftewel gedecentraliseerde apps. Aan het gebruik van dergelijke soorten DApps zitten uiteraard grote voordelen, zo is er bijvoorbeeld anonimiteit en azen grote bedrijven of overheden niet op de gebruikersinformatie.

 

ICO

Om het Status project te lanceren is natuurlijk geld nodig. Dit wordt opgehaald middels een ICO, oftewel fundraiser. De ICO is vandaag (20 juni 2017) van start gegaan. Meer informatie over Status en hoe er geinvesteerd kan worden vind je op de website van Status.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.