Home » Koersen in rustiger vaarwater?

Koersen in rustiger vaarwater?

De laatste week was een ware achtbaan voor wat betreft de koersen van de meeste cryptovaluta. Na recordbrekende pieken volgde een scherpe correctie naar beneden. Nu zijn de meeste valuta al enige dagen redelijk stabiel. Wat kunnen we verwachten de komende dagen?

Bitcoin

Het was even slikken toen de koers van Bitcoin ineens terugzakte tot onder de € 2.000. Vooral omdat deze vlak daarvoor meer dan € 2.500 waard was. Sinds 16 juni fluctueert de koers tussen de € 2.200 en € 2.400.

 

Ethereum

Voor Ethereum geldt eigenlijk hetzelfde als voor Bitcoin. Een week geleden werden records verbroken en lag de waarde rond de € 350. Hierna volgde een (zeer) scherpe correctie en daalde de waarde tot ongeveer € 260 op het dieptepunt. De dagen erna schommelde de waarde rond de € 320.

 

Grote stijgingen

Iedere week zijn er weer cryptovaluta die ongelooflijke groeicijfers laten zien. Vaak zijn dit onbekende en onbetrouwbare coins. Maar er waren ook bekende cryptovaluta die prima groeicijfers lieten zien. Beleggers in Litecoin, Siacoin, Golem en Zcash kenden een goede week met groeicijfers van boven de 30%.

 

Wat kunnen we verwachten?

Investeren in cryptovaluta; er is niet heel veel peil op te trekken. Maar gezien de nog steeds sterke groei van de markt is de verwachting dat de bekende cryptovaluta ook de komende tijd nog mooie cijfers kunnen tonen. Wel is er de inmiddels al beruchte discussie over de schaalvergroting van Bitcoins die behoorlijk wat onzekerheid brengt. De komende weken zal daar meer duidelijkheid over ontstaan.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.