Home » KoersWatch: laatste week (dik) in het groen

KoersWatch: laatste week (dik) in het groen

Cryptopoint werpt eenmaal per week een blik op de koersen van de bekendste cryptocoins. Hoe heeft de waarde zich ontwikkeld? Zet de stijging zich voort of volgde er een flinke correctie? Wekelijk wordt de koers van 10 coins bekeken over de laatste zeven dagen.

Coins van deze week

Deze week zijn de bekende coins Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Ethereumclassic, Bitshares, Stellar, Digibyte, Dogecoin en Lisk beoordeeld op de koersontwikkelingen van de laatste zeven dagen. Het beeld dat de genoemde coins laten zien is uitermate goed, want op één na stegen ze. 

 

Bitcoin en Ethereum

De twee meest gevolgde koersen, die van Bitcoin en Ethereum, plussen beide rond de 13,5%. Hiermee wordt de sterke groei van de afgelopen maanden voortgezet.

 

De winnaars

De grote winnaars de afgelopen zeven dagen zijn Bitshares, Digibyte en Lisk; deze drie zagen hun koers met maar liefst ruim 100% stijgen.

 

De verliezer

De verliezer van de voorgaande zeven dagen was Ripple, dat haar koers met circa 5% zag dalen. Ripple hangt al vanaf half mei rond dezelfde koers van ongeveer € 0,25. Maar kijken we een wat langere termijn terug, dan laat ook Ripple een sterke groei zien.

 

Overig

De overige coins waarvan de koers de afgelopen zeven dagen is beoordeeld (Litecoin, Ethereumclassic, Stellar en Dogecoin) laten allen ook groeicijfers zien. Al met al dus weer een prima week voor beleggers in cryptovaluta.

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.