Home » Ethereum stabiel boven de € 200 en richting de € 250?

Ethereum stabiel boven de € 200 en richting de € 250?

Dat de koers van Ethereum al maandenlang een zeer goede ontwikkeling doormaakt is natuurlijk geen geheim. Er wordt zelfs al voorzichtig geflirt met een waarde van € 250. De tendens is de laatste dagen wel dat de koers op stabiele wijze de grens van de € 200 heeft geslecht.

Van 10 naar 100 naar 200 naar ....?

Niemand weet waar Ethereum gaat eindigen, stijgt de waarde nog vrolijk verder of volgt er een crash? De geluiden zijn in ieder geval veelbelovend en ook de ontwikkelingen volgen elkaar snel op. De koers is zelfs een droom voor investeerders en beleggers. We begonnen 2017 nog met een koers van onder de € 10 maar het is hard gegaan. Na een maandenlange stabiele groei volgde half maart een eerste sprong tot een niveau tussen de € 40 en € 50. Eind april volgde nog een sterke groei richting een plateau van rond de € 80. Sinds de tweede helft van mei zijn echter alle remmen los en werden op korte tijd de € 100, € 150 en € 200 bereikt. De koers kruipt nu zelfs richting de € 250.

 

Grote bedrijven

Doordat er steeds meer grote en aansprekende bedrijven zich verbinden aan Ethereum en de achterliggende blockchaintechnologie is een verdere groei geen gekke gedachte. Uiteraard kan er sprake zijn van flink van lucht in de bel, maar alles lijkt erop dat Ethereum en Blockchain pas aan het begin van hun cyclus staan en we er nog veel van gaan horen.

 

Ethereumbanner.jpg

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.