Home » Poloniex is hard op weg een wereldspeler te worden

Poloniex is hard op weg een wereldspeler te worden

Poloniex is zeer bekend in de wereld van de cryptovaluta. Maar bij leken of bij meer traditionele beleggers zal de naam niet direct een belletje doen rinkelen. Poloniex is echter bezig aan een zeer sterke opmars richting de wereldtop van financiële websites. Tijd voor een kennismaking.

Poloniex

Poloniex is een van de meest bekende en meest gebruikte handelplatforms voor crypovaluta. Op Poloniex is het mogelijk te traden in een groot aantal coins waarbij je natuurlijk hoopt dat de koers stijgt van de coin waarin belegd is. Bij het kopen en verkopen van de tientallen verschillende coins gaat de betaling danwel uitbetaling in Bitcoins.

 

Populariteit

Dat Poloniex geen kleine speler meer is blijkt wel wanneer er een blik wordt geworpen op de database van Alexa Ranking. Op Alexa Ranking houdt men onder andere een ranglijst bij van grootste websites ter wereld. Poloniex stijgt maand na maand op de virtuele wereldranglijst en staat nu zelfs op de rand van de top 1.000. Gezien het feit dat er vele miljoenen websites actief zijn wereldwijd is dit een uitstekend resultaat. Qua bezoekersaantallen laat het bijvoorbeeld Nederlandse giganten als ING en Rabobank ver achter zich. Van alle financiële websites staat Poloniex zelfs al in de top 10. Wederom een teken hoe groot de markt van de cryptovaluta aan het worden is (en eigenlijk dus al is).

 

Bezoekers

De meeste bezoekers van Poloniex zijn afkomstig uit de Verenigde Staten. Maar ook uit actieve cryptomarkten als Japan, India, Zuid-Korea en Rusland zijn veel bezoekers afkomstig. Het aandeel Nederlandse bezoekers is nog vrij gering, maar stijgt snel. De Nederlandse belegger is duidelijk bezig de cryptomarkt te ontdekken.

 

Poloniex.jpg

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.