Home » Tezos fundraiser uitgesteld naar juni 2017

Tezos fundraiser uitgesteld naar juni 2017

De Tezos fundraiser is uitgesteld tot juni 2017. Eigenlijk zou de ICO plaatsvinden op maandag 22 mei, maar de Tezos Foundation wil niet de markt opgaan voordat alles perfect is dichtgetimmerd en gecontroleerd door de Zwitserse autoriteiten.

Tezos ICO

ICO is in de wereld van de cryptocurrency een bekende term en komt in feite neer op het inzamelen van investeringen (fundraiser). Een van de nieuwe spelers is Tezos dat op maandag 22 mei de fundraiser zou openen. Het laatste bericht is echter dat de ICO is uitgesteld tot ergens in juni 2017. Om op de hoogte te blijven over de begindatum van de ICO is het mogelijk je aan te melden via de website van Tezos.

 

Zwitserse autoriteiten

Zwitserland is het thuisland van een groot aantal cryptovaluta en wordt ook wel Crypto Valley genoemd als verwijzing naar het Amerikaanse Silicon Valley. Om de markt te kunnen bestormen moet het plan helemaal door de autoriteiten worden goedgekeurd. Tezos gaat voor het allerhoogste en wil iedere punt en komma laten beoordelen. Hierdoor nemen ze meer tijd voordat de ICO van start zal gaan.

 

tezos-1.jpg


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.