Home » Grens doorbroken: waarde alle cryptovaluta meer dan 100 miljard waard

Grens doorbroken: waarde alle cryptovaluta meer dan 100 miljard waard

De cryptovaluta blijft de wereld maar verbazen en records verbreken. Een nieuwe mijlpaal die bijna achteloos is geslecht; de waarde van alle cryptocurrency bij elkaar opgeteld overstijgt een waarde van maar liefst 100 miljard.

Steeds meer acceptatie

Al menig maal lazen we over dat de rek er wat betreft cryptocurrency wel uit zou zijn, maar telkens blijft de grens zich maar verleggen. En wat nog meer fascineert; de grens lijkt wel steeds sneller op te schuiven. Terwijl de market cap van de cryptovaluta meer dan 100 miljard bedraagt lijkt de markt nog lang niet uitgegroeid te zijn. Wat enorm heeft bijgedragen aan de sterke groei is de acceptatie van bijvoorbeeld Bitcoins in steeds meer landen. Ook het feit dat de blockchaintechnologie door steeds meer grote bedrijven wordt omarmd draagt bij aan de groei.

 

Vooral laatste jaar enorme vlucht

Dat de cryptovalute aan het boomen zijn blijkt vooral als je de market cap van exact 1 jaar geleden erbij pakt. Toen bedroeg de gezamenlijke waarde namelijk 'slechts' 11 miljard. En wat te denken van de groei in de laatste maand? Exact 1 maand geleden was de markt namelijk nog maar 47 miljard waard.

 

Mainstream

De komende tijd zal zeer interessant worden voor de wereld van de cryptocurrency. Zijn we getuige van een enorme bubbel of gaan de cryptomunten en de blockchaintechnologie de wereld op haar kop gaan zetten vanwege het innovatieve karakter? In dat laatste geval, wanneer crypto ook nog eens mainstream wordt, hebben we nog lang niet alles gezien en kunnen we nog enorme groei verwachten.

 

MarketCaplastmonth-1.jpg


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.