Home » Nieuws

NIEUWS

Nederlands Nieuws

12 mei 2019

Bitcoin nu ook door de $7000 dollar grens! Bullrun incoming?

De bitcoin gaat lekker! Dit schreven wij 3 dagen geleden ook al toen de $6000 dollar grens werd gepasseerd, maar geldt nu nog wel meer. De coin wist namelijk in een recordtempo ook de $7000 dollar grens te doorbreken, en zelfs te pieken op $7500 dollar! Is het lek boven? Kunnen we weer Lambo's gaan bestellen? 

Lees meer »
9 mei 2019
7 mei 2019
2 mei 2019

Deloitte stapt over van Ethereum naar VeChain: meer transacties dan Bitcoin!

Dat Deloitte geïnteresseerd is in blockchain-technologie was al bekend. Na een tijdje gebruik gemaakt te hebben van het Ethereum blockchain heeft met nu besloten om over te stappen naar VeChain. Het is niet het eerste bedrijf dat deze stap maakt, eerder kozen DNV GL en een ander 'big four' bedrijf PriceWaterhouseCoopers (PwC) al om gebruik te gaan maken van de VeChain blockchain. 

Lees meer »
30 april 2019

Crypto Auto's: is dit het begin van de toekomst?

Velen van ons boven de 18 kunnen wel een auto besturen. Het geeft je de vrijheid om naar de film, winkels, parken enzovoort te gaan. Als je het geluk hebt om een ​​Jaguar te bezitten lijkt het erop dat je binnenkort wat Bitcoin kunt verdienen door slechts een paar van deze dingen te doen.

Lees meer »
29 april 2019
26 april 2019

Flash crash bitcoin op exchange Kraken

Af en toe doet zich de mogelijkheid voor om cryptocurrency in de uitverkoop te kopen. Zo was dit vandaag het geval op handelsplatform Kraken. Door een flash crash daalde de bitcoin koers extreem hard en viel er voor handelaars gedurende korte tijd veel geld te verdienen.

Lees meer »
24 april 2019
23 april 2019

21-jarige moet 10 jaar de cel in voor crypto-diefstal

Deze straf is op 19 april uitgesproken door het Santa Clara County Superior Court. De man waar het om draait is de 21 jarige Joel Ortiz uit Boston, USA. Hij maakte 40 slachtoffers die hij in totaal cryptocurrencies ter waarde van $7.5 miljoen dollar afhandig maakte. Één van de slachtoffers was een crypto-ondernemer in Cupertino die maarlieft $5.2 miljoen dollar kwijtraakte. Ortiz werd 12 juli 2018 gearresteerd op Los Angeles Airport. 

Lees meer »
22 april 2019

Opmerkelijk Nieuws

Gijzelsoftware is populairder dan ooit

Cybercriminelen zijn er dol op: gijzelsoftware. Vorig jaar vonden onderzoekers van beveiligingsbedrijf Secureworks tweehonderd nieuwe varianten van software die computers gijzelt tot er wordt betaald door de slachtoffers.

Lees meer »

ICO Nieuws

FissaCoin: Revolutionizing event management in the music and entertainment industries

The event industry is one of the oldest industries. The music, sports, and entertainment industries depend largely on live events to connect with fans. Almost every musician, actor or sports franchise is involved with at least one (1) live event each year. The most significant development is probably integration of online payment within the industry. Despite the positive impact that payment processing and online event management may have brought, they also led to greater challenges in the industry.

Lees meer »

GUTS Tickets (GET): voorkom fraude met entreetickets

Het is voor velen een bekend probleem en een bron van ergernis: dure concertkaarten welke worden aangeboden op sites als Marktplaats. Zeker voor populaire concerten worden alle kaarten in de reguliere verkoop in een razend tempo verkocht, waarna ze nog geen uur later voor het dubbele bedrag (of meer) worden aangeboden. Als het aan het team van GUTS ligt, behoort dit over een tijdje tot het verleden. De start-up GUTS Tickets werkt aan een slim ticketsysteem waarmee fraude onmogelijk wordt. Dit systeem wordt gebouwd op de blockchain technologie, gebaseerd op het Ethereum netwerk. Kom meer te weten over het idee achter GUTS Tickets en de mogelijkheden om te investeren via de fundraiser (ICO) die van start is gegaan.

Lees meer »

Global Jobcoin (GJC): Token voor werkgelegenheid

De banenmarkt is de afgelopen tijd flink veranderd. Waar men vroeger vooral via mond-op-mond reclame werd gematcht, ben je voor het vinden van een baan tegenwoordig al snel aangewezen op diensten via internet. De afgelopen 2 decennia heeft er echter weinig innovatie meer plaatsgevonden met het rekruteren op internet. Door gebruik te maken van de blockchain technologie wil Global Jobcoin de markt wakker schudden en voor een revolutie zorgen.

Lees meer »