Home » Nieuws

NIEUWS

Nederlands Nieuws

9 december 2018

Eindelijk wat groen om het rood af te wisselen

Voor het eerst sinds lange tijd zien crypto investeerders weer iets waar ze al lang op wachten, groene cijfers in plaats van rode. Sinds november, direct na de hard fork van Bitcoin Cash, moesten ze al lijdzaam toezien hoe investeringen achteruit holden. Vandaag is er dan eindelijk toch voor een aantal crypto valuta’s een begin van mogelijk een nieuwe golf positieve trend lijnen te zien.

Lees meer »
8 december 2018

KFC gaat cryptocurrency accepteren

Altijd al anoniem willen kunnen snacken? Het is nu mogelijk, al moet je er wel voor naar Venezuela! De grote fastfood keten Kentucky Fried Chicken (KFC) gaat in dat land namelijk cryptocurrency accepteren. De coin die geaccepteerd gaat worden is Dash.

Lees meer »
5 december 2018
4 december 2018

415.000 routers gehacked: minen cryptocurrency op achtergrond

De afgelopen tijd is crypto-jacking erg populair. Meerdere malen zijn er berichten in het nieuws geweest over crypto-jacking malware die op computers of telefoons wordt geïnstalleerd. Op de achtergrond zorgt deze malware ervoor dat er cryptocurrency wordt gemined, zonder dat de gebruiker hier toestemming voor geeft. Maar dat niet alleen computers en telefoons gehacked kunnen worden blijkt wel, het kan namelijk ook met routers! 

Lees meer »
2 december 2018

SEC: Social media influencers moeten kenbaar maken hoeveel geld ze verdienen

De U.S. Securities and Exchange Commission (SEC), is momenteel druk bezig met het bepalen of de Bitcoin ETF gaat worden goedgekeurd. Maar dat is niet het enige waar men bij de SEC mee bezig is op het gebied van cryptocurrency! Men is ook druk bezig orde te scheppen in de onduidelijkheid en transparantie van startende cryptocoins. Deze bedrijven zijn vaak op zoek naar investeerders, waarvoor vaak een Initial Coin Offering (ICO) wordt toegepast. 

Lees meer »
30 november 2018

Cryptocurrency koersen zakken verder na korte opleving

Twee dagen geleden schreven wij nog over forse stijgingen op de cryptomarkt. Wej vroegen ons toen al af of dit het begin van een nieuwe bullrun zou zijn, en het antwoord hierop lijkt steeds duidelijker te worden: nee. Na de korte opleving zijn de koersen weer gezakt, en een herstel lijkt nog niet in zicht. 

Lees meer »
29 november 2018

Drie cryptocurrencies waar u van kunt profiteren in deze periode

Vandaag verhandelt Bitcoin voor iets meer dan $4000, Ethereum verkoopt voor $121 en Litecoin handelt tegen $34. Het is duidelijk dat deze munten drastisch in prijs zijn gedaald en ver onder hun hoogste punt zijn gevallen. Voor veel beleggers is dit wellicht het moment om uit de handel te stappen, of misschien is dit het moment om zich bij de critici aan te sluiten en cryptocurrency te veroordelen als zwendel.

Lees meer »

Engelstalig Nieuws

5 oktober 2018
21 september 2018
8 september 2018
7 september 2018
4 september 2018
29 augustus 2018

VeChain (VET) Posts Records After Token Swap, Market Cap Crosses $1 Billion

VeChain (VET) is seeing its price grow continuously, and the project already has a market capitalization above $1 billion. VET grew by more than 12% in the past 24 hours, reaching $0.018, or the equivalent of $1.80 for the old token’s price. But for VET, this position is yet another in a series of records, as the newly swapped asset went through a price discovery phase.

Lees meer »
27 augustus 2018
17 augustus 2018
15 augustus 2018

Crypto Experts Say Bitcoin Will be Much Stronger This Time Around

The cryptocurrency market has been largely bearish this year, with Bitcoin having fallen below $6,000 in June. However, cryptocurrency experts who have been observing the market and considering factors other than just speculation, they feel that is a healthy correction of the market, and that the future of the market, driven by adoption, is bright.

Lees meer »
10 augustus 2018

Opmerkelijk Nieuws

Gijzelsoftware is populairder dan ooit

Cybercriminelen zijn er dol op: gijzelsoftware. Vorig jaar vonden onderzoekers van beveiligingsbedrijf Secureworks tweehonderd nieuwe varianten van software die computers gijzelt tot er wordt betaald door de slachtoffers.

Lees meer »

ICO Nieuws

FissaCoin: Revolutionizing event management in the music and entertainment industries

The event industry is one of the oldest industries. The music, sports, and entertainment industries depend largely on live events to connect with fans. Almost every musician, actor or sports franchise is involved with at least one (1) live event each year. The most significant development is probably integration of online payment within the industry. Despite the positive impact that payment processing and online event management may have brought, they also led to greater challenges in the industry.

Lees meer »

GUTS Tickets (GET): voorkom fraude met entreetickets

Het is voor velen een bekend probleem en een bron van ergernis: dure concertkaarten welke worden aangeboden op sites als Marktplaats. Zeker voor populaire concerten worden alle kaarten in de reguliere verkoop in een razend tempo verkocht, waarna ze nog geen uur later voor het dubbele bedrag (of meer) worden aangeboden. Als het aan het team van GUTS ligt, behoort dit over een tijdje tot het verleden. De start-up GUTS Tickets werkt aan een slim ticketsysteem waarmee fraude onmogelijk wordt. Dit systeem wordt gebouwd op de blockchain technologie, gebaseerd op het Ethereum netwerk. Kom meer te weten over het idee achter GUTS Tickets en de mogelijkheden om te investeren via de fundraiser (ICO) die van start is gegaan.

Lees meer »

Global Jobcoin (GJC): Token voor werkgelegenheid

De banenmarkt is de afgelopen tijd flink veranderd. Waar men vroeger vooral via mond-op-mond reclame werd gematcht, ben je voor het vinden van een baan tegenwoordig al snel aangewezen op diensten via internet. De afgelopen 2 decennia heeft er echter weinig innovatie meer plaatsgevonden met het rekruteren op internet. Door gebruik te maken van de blockchain technologie wil Global Jobcoin de markt wakker schudden en voor een revolutie zorgen.

Lees meer »