Home » Nieuws

NIEUWS

Nederlands Nieuws

Gisteren
18 april 2019
15 april 2019

Amerikaanse krant LA Times ondersteunt Brave Browser, verdien Basic Attention Token (BAT)

En weer een grote speler die 'in cryptocurrency gaat' Deze keer is het één van de grootste kranten van Amerika, de LA Times. Ongeveer een jaar geleden werd deze krant overgenomen door puissant rijke biotechmiljardair Patrick Soon-Shiong, een controversiële doktor die een medicijn tegen kanker heeft ontwikkeld. Blijkbaar ziet deze man het dus wel zitten in cryptocurrency, want zijn krant met een online bereik van 37 miljoen bezoekers per maand is nu gecertificeerd voor gebruik met de Brave Browser waarmee geld verdiend kan worden!

Lees meer »
13 april 2019

Bears moeten zweten? Bitcoin (BTC) geeft Bullish Signs weer

Op vrijdag handelde Bitcoin (BTC) vlak, waarbij de asset slechts 0,5% winst boekte en $5.100 bereikte. Ondanks deze non-actie beweert een populaire analist, Pat, dat het redelijk is om te zeggen dat een bodem misschien wel goed in de markt voor cryptocurrency zit. Pat grapte dat als hij een 'grote bear' was, hij 'absoluut zou zweten'. Maar waarom is Pat zo optimistisch?

Lees meer »
11 april 2019

Coinbase Card: een 'normale' pinpas voor betalingen in crypto

Eén van de moeilijke dingen van cryptocurrency is altijd de manier van betalen geweest. Op internet of in mobiele apps is er nog wel iets op te verzinnen, maar in winkels is het een ander verhaal. Nog zelden kan in bitcoin of andere crypto worden betaald, enkele uitzonderingen daargelaten. Maar daar zou wel eens verandering in kunnen komen! 

Lees meer »
10 april 2019
9 april 2019
7 april 2019

Bitcoin (BTC) boven $5.000 wijkt af van trend op lange termijn: wat betekent dit?

Velen hebben de recente rally met open armen ontvangen omdat Bitcoin (BTC) de belangrijkste weerstandsniveaus in de $4000-regio kon overtreffen. Deze zet, die veel handelaren verraste, zorgt er echter voor dat een van de meest beroemde grafieken in deze industrie afwijkt van zijn patroon. Deze grafiek geeft de lead cryptocurrency weer volgens een voorspelbare grafiek die theoretisch tot in het oneindige kan worden uitgerekt.

Lees meer »
6 april 2019

Op Vechain gebaseerd Plair (PLA) platform lanceert alpha

Plair (PLA) is een gedecentraliseerd gaming-platform wat draait op de Vechain blockchain. Het is de bedoeling dat het een zeer interactief ecosysteem gaat worden waarin gebruikers worden beloond voor hun deelname, prestaties en bijdragen. Naarmate het ecosysteem groeit, zal Plair zijn oplossingen voor decentrale streaming, contentbeheer en cloud-gaming verder uitbreiden. Volgens planning zou de lancering in maart 2020 plaats moeten vinden. De alpha versie is onlangs verschenen. 

Lees meer »

Opmerkelijk Nieuws

Gijzelsoftware is populairder dan ooit

Cybercriminelen zijn er dol op: gijzelsoftware. Vorig jaar vonden onderzoekers van beveiligingsbedrijf Secureworks tweehonderd nieuwe varianten van software die computers gijzelt tot er wordt betaald door de slachtoffers.

Lees meer »

ICO Nieuws

FissaCoin: Revolutionizing event management in the music and entertainment industries

The event industry is one of the oldest industries. The music, sports, and entertainment industries depend largely on live events to connect with fans. Almost every musician, actor or sports franchise is involved with at least one (1) live event each year. The most significant development is probably integration of online payment within the industry. Despite the positive impact that payment processing and online event management may have brought, they also led to greater challenges in the industry.

Lees meer »

GUTS Tickets (GET): voorkom fraude met entreetickets

Het is voor velen een bekend probleem en een bron van ergernis: dure concertkaarten welke worden aangeboden op sites als Marktplaats. Zeker voor populaire concerten worden alle kaarten in de reguliere verkoop in een razend tempo verkocht, waarna ze nog geen uur later voor het dubbele bedrag (of meer) worden aangeboden. Als het aan het team van GUTS ligt, behoort dit over een tijdje tot het verleden. De start-up GUTS Tickets werkt aan een slim ticketsysteem waarmee fraude onmogelijk wordt. Dit systeem wordt gebouwd op de blockchain technologie, gebaseerd op het Ethereum netwerk. Kom meer te weten over het idee achter GUTS Tickets en de mogelijkheden om te investeren via de fundraiser (ICO) die van start is gegaan.

Lees meer »

Global Jobcoin (GJC): Token voor werkgelegenheid

De banenmarkt is de afgelopen tijd flink veranderd. Waar men vroeger vooral via mond-op-mond reclame werd gematcht, ben je voor het vinden van een baan tegenwoordig al snel aangewezen op diensten via internet. De afgelopen 2 decennia heeft er echter weinig innovatie meer plaatsgevonden met het rekruteren op internet. Door gebruik te maken van de blockchain technologie wil Global Jobcoin de markt wakker schudden en voor een revolutie zorgen.

Lees meer »