Home » INS Ecosystem

INS Ecosystem (INS): supermarkten overbodig maken

Last update: 20-11-2017

Een van de meest veelbelovende projecten van dit moment is INS Consumer Ecosystem. Het is een van die projecten die dankzij de blockchaintechnologie mogelijk een complete bedrijfstak voorgoed gaat veranderen. INS wil namelijk de supermarkt en de groothandel overbodig maken en consumenten direct laten betalen bij de producent. Hierdoor wordt boodschappen doen voordeliger en wordt een complete tussenstap met bijbehorende marges compleet overgeslagen. Dat het een serieus project is blijkt wel uit het feit dat diverse grote voedingsmiddelenbedrijven interesse hebben getoond. Iedereen kan investeren tijdens de ICO.

Wegsnijden supermarkten en groothandels

Supermarkten en groothandels zijn handig voor de consument omdat je op één plek al je voedingsmiddelen en gebruiksvoorwerpen kunt kopen. Supermarkten moeten echter ook geld verdienen en daardoor bedraagt de marge die supermarkten rekenen al snel meerdere tientallen procenten. Geld dat de producent inlevert doordat de supermarkt dat afdwingt tijdens onderhandelingen en geld dat de consument extra betaalt. Tevens nemen supermarkten vooral die producten in voorraad waar ze zelf de grootste marge op kunnen pakken. Waarom die tussenlaag dan niet wegsnijden waardoor zowel de leverancier als de consument er beter van worden. INS Consumer Ecosystem is dit van plan te doen aan de hand van blockchaintechnologie.

Hoe werkt het?

In de praktijk wil INS Ecosystem straks een compleet platform opzetten waar producent en consument elkaar kunnen vinden. Hiervoor worden een website en apps gemaakt. Dankzij blockchaintechnologie is levering gegarandeerd. Aan de hand van slimme contracten verloopt het complete traject soepel tot en met de betaling en levering aan toe. De consument wordt er overigens niet alleen beter van doordat de kosten van de producten dalen, ook is er straks sprake van bonussen en beloningen die producten kunnen uitdelen aan trouwe klanten.

Veel interesse van het bedrijfsleven

Dat INS Ecosystem een potentiële goudmijn heeft aangeboord blijkt wel uit de interesse vanuit het bedrijfsleven. Grote producten en leveranciers als Unilever, Mars, FrieslandCampina, Valio en Reckitt Benckiser toonden al interesse in een samenwerking. Als INS Ecosystem slaagt in haar opzet verandert het een biljoenenindustrie. De prognose is dat in 2020 de markt 8,5 biljoen waard is.

Investeren in INS tijdens de ICO

Om het project verder uit te kunnen werken conform de roadmap organiseert INS Ecosystem een fundraiser (ook wel bekend als ICO). Tijdens de ICO kan iedereen met interesse in het project investeren. In ruil hiervoor ontvang je tokens welke een waarde vertegenwoordigen. De waarde van de tokens kan stijgen als het project succesvol blijkt. Zodra dit het geval is wordt je investering dus meer waard. Enkele belangrijke kenmerken van de ICO zijn:

  • ICO start op 27 november 2017
  • Te koop met: BTC, ETH, LTC, DASH en banktransfers
  • Afkorting: INS
  • Protocol: EIP20
  • Waard 300 INS: 1 ETH

Roadmap

INS Ecosystems beschikt over een ervaren team met leden die werkzaam zijn geweest bij enkele van de meest voorname bedrijven en banken ter wereld. Het doel wat gevolgd wordt is vastgelegd in de roadmap. Een globale roadmap is onderstaand weergegeven:

Meer informatie

Voordat je investeert raden we je aan om jezelf nog verder in te lezen over INS Ecosystems. Je vindt meer informatie op: