Home » GazeCoin

GazeCoin (GZE): verdienmodel AR/VR

De wereld van augmented reality en virtual reality zal de komende jaren een steeds grotere vlucht nemen. Het project van GazeCoin richt zich op deze markt en dan specifiek op het samenbrengen van adverteerders, content-eigenaren en consumenten. Door de ogen van de consument te volgen kan worden bepaald of een advertentie is gezien en hoe intensief deze is ‘beleefd’. Afhankelijk daarvan kan een microbetaling worden verricht. Kom meer te weten over het project van GazeCoin en de mogelijkheden om te investeren in het GazeCoin project tijdens de ICO die van start gaat op 28 november 2017.

Hoe werkt het?

In de wereld van de AR/VR is het de kunst voor adverteerders om consumenten te bereiken. Het speelveld waarop dit moet gebeuren is dat van content-eigenaren, in welke vorm dan ook. De tijd van nodeloos geplaatste advertenties is wel voorbij en adverteerders willen waar voor hun investeringen. Beter is het om advertenties of content pas te activeren zodra er in de richting wordt gekeken. Technologieën waarbij het oog wordt gevolgd bieden hierbij uitkomst. In het krachtenveld tussen het activeren van content en de beleving van content en advertenties is GazeCoin actief. Afhankelijk van of en hoe intensief bijvoorbeeld advertenties zijn gezien wordt bepaald of er een microbetaling moet worden verricht door de adverteerders. De oogvolg technologie is ook wel bekend onder de naam ‘Gaze Control’.

Logo GazeCoin

Blockchaintechnologie

De technologie is zeer interessant en vernieuwend. Maar wat heeft het project van GazeCoin dan met de wereld van de cryptovaluta te maken? Dit komt doordat GazeCoin de blockchaintechnologie gaat gebruiken. Ontwerpers van AR/VR content en werelden krijgen hierdoor namelijk de beschikking over een platform dat ze in staat stelt om bijvoorbeeld eigen coins te lanceren welke perfect passen bij hun creatie of merk. GazeCoin vormt dus de brandstof voor tal van nieuwe initiatieven in de snel groeiende AR/VR wereld.

ICO op komst!

Investeren tijdens de ICO

Het project van GazeCoin heeft al behoorlijk wat interesse gewekt. Om het project te kunnen financieren organiseert men een ICO. Iedereen die interesse heeft in het project van GazeCoin kan deelnemen aan de ICO en zodoende investeren. In ruil voor de investering ontvang je tokens (GZE). Deze coins kunnen meer waard worden als het GazeCoin project groeit. Algemene informatie omtrent de ICO:

  • Start ICO: 28 november 2017
  • Maximale duur ICO: 7 dagen
  • Minimum cap: $ 2.000.000
  • Maximale cap: $ 35.000.000
  • Afkorting: GZE
  • Waarde 1 GZE: $ 0,35
  • Investeren is mogelijk met Ethers (ETH), dit omdat de Gaze Coin een Ethereum Token is. Aangeraden wordt om te investeren vanuit een wallet en niet direct vanuit een handelsplatform

Meer informatie

Als je verder wilt lezen over het Gazecoin project:

DEEL JE GEDACHTEN OVER GAZECOIN

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.