Home » Fluz Fluz

Fluz Fluz: de macht bij de consument

In Latijns Amerika is Fluz Fluz een bekend en goedlopend initiatief waarbij de consument de macht heeft. Zodra er aankopen worden gedaan bij topbedrijven ontvangt de consument punten welke een verzilverd kunnen worden tegen giftcards, geld of cryptocurrency. Ook mensen uit het opwaartse netwerk ontvangen punten. Om het bedrijf de markt van de blockchaintechnologie te laten betreden organiseert Fluz Fluz een fundraiser (ICO). Investeerders ontvangen Fluz tokens welke een waarde vertegenwoordigen.

Hoe Fluz Fluz?

Fluz Fluz is een initiatief dat de macht legt bij de consument, de partij waar de absolute macht ook behoort te liggen. Fluz Fluz doet dit door de koopkracht van consumenten binnen het netwerk te bundelen. Door deze bundeling van koopkracht staan de consumenten een stuk sterker en zijn ze in staat betere deals te krijgen bij topbedrijven als Nike, Amazon, Starbucks, Uber, enzovoorts. Bij iedere aankoop ontvangt de consument punten. En niet alleen de consument, nee iedereen in de opwaartse keten ontvangt punten. Hierbij geldt dat hoe meer leden je binnen je netwerk hebt, hoe hoger de beloning is die je ontvangt.

Verzilveren punten

De verzamelde punten vertegenwoordigen een waarde die je kunt verzilveren. Kies bijvoorbeeld voor een uitkering in de vorm van een giftcard, laat de waarde uitkeren op je bankrekening, via PayPal of op je BTC/ETH wallet.

Bestaand bedrijf

Fluz Fluz is geen helemaal nieuwe speler aangezien het al een bestaand en succesvol bedrijf is. Het land van origine is Colombia. Omdat Fluz Fluz al een bestaand bedrijf is, is er geen minimum aantal tokens dat verkocht moet worden. Fluz tokens kunnen in eerste instantie daarom worden gebruikt binnen het bestaande Fluz Fluz platform. In een later stadium wordt het platform verder ontwikkeld inclusief blockchaintechnologie.

Investeren in FLUZ tokens tijdens de ICO

Zie je het zitten in het project van Fluz Fluz waarbij iedere consument een graantje meepikt tijdens het shoppen en kopen van consumentenproducten? Wellicht is investeren in Fluz Fluz dan een goede optie. De investeringen worden gebruikt om het project verder te kunnen ontwikkelen richting de toekomst. In ruil voor je investering ontvang je FLUZ tokens welke kunnen groeien in waarde als het totale project verder in waarde stijgt. Algemene kenmerken van de ICO (fundraiser) zijn:

  • Start ICO: 11 december 2017
  • Einde ICO: 30 december 2017
  • Maximaal aantal tokens: 204.780.000
  • Maximum investering: $ 10.000 per transactie
  • De waarde van 1 FLUZ token bedraagt $ 0,10
  • Distributie van FLUZ tokens vindt plaats binnen vijf werkdagen na afloop van de ICO
  • Investeren mogelijk met ETH en BTC. Investeren met euro’s of dollars is niet mogelijk.

Instappen tijdens ICO geeft je voordelen

Zoals eerder uitgelegd krijgt niet alleen de eindconsument punten, maar ook mensen opwaarts in het netwerk. Hoe hoger je in je netwerk staat, hoe sterker en hoe vaker je profiteert van aankopen door leden van Fluz Fluz. Instappen tijdens de ICO is daarom de beste manier om een topplek in het netwerk te bemachtigen. Hierdoor kan je profiteren mensen die op een later moment instappen.

Meer informatie over Fluz Fluz

Een investering in een nieuw project is een spannend iets. Doe je er goed aan of niet en is het project van Fluz Fluz de juiste investering om voor te kiezen? Lees op je gemak nog verder via de volgende kanalen:

DEEL JE GEDACHTEN OVER TOKENSTARS:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.