Home » Ethereum Classic (ETC)

ALLES OVER ETHEREUM CLASSIC

Ethereum Classic is een afsplitsing van het bekende Ethereum. Sterker nog, de blockchaintechnologie achter beide crypto is bijna identiek. Tot aan block 1920000 zijn ze hetzelfde, maar op dit punt is een hard fork geïmplementeerd. Alles transacties, wallets en balansen voor block 1920000 zijn ook geldig op de Ethereum Classic blockchain, na deze block gaan de twee blockchains hun eigen weg. Maar ook Ethereum Classic richt zich dus op slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties. Ethereum Classic heeft een eigen cryptovaluta, welke wordt afgekort tot ETC.

DOEL ETHEREUM CLASSIC

De twee blockchains zijn vanaf block 1920000 gesplitst. De Ethereum Classic volgt de oorspronkelijke weg die voor Ethereum was bedacht. Het uiteindelijke doel is wel ongeveer hetzelfde als Ethereum, namelijk het creeeren van slimme contracten op een gedecentraliseerde wijze.

ACTUELE KOERS ETHEREUM CLASSIC

DE KENMERKEN VAN ETHEREUM CLASSIC

·        Berust op hetzelfde principe als Ethereum, tot aan block 1920000 zijn ze identiek

·        Ethereum Classic is doorgegaan op het oorspronkelijke Ethereum pad

·        Stuk voordeliger om te kopen vergeleken met Ethereum

·        Gericht op slimme contracten

·        Te traden via bekende platforms

GELD VERDIENEN MET ETHEREUM CLASSIC

Doordat aan Ethereum Classic een cryptovaluta is gekoppeld, heeft iedereen de kans om geld te verdienen. Voorwaarde is natuurlijk dat de koers stijgt vanaf het moment dat je ETC hebt gekocht. Niemand kan garanties bieden, toch investeren steeds meer mensen in cryptovaluta als Ethereum Classic. Je kunt Ethereum Classic verkrijgen door ze te traden tegen Bitcoins bij bijvoorbeeld platforms zoals bijvoorbeeld Poloniex, Kraken en Bitfinex. Je ETC coins sla je veilig op in je e-wallet.

KUNNEN WIJ JE VERDER HELPEN?

LEES OOK EENS OVER DEZE COINS

DEEL JE ERVARINGEN OVER ETHEREUM CLASSIC:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.