Home » Digibyte

ALLES OVER DIGIBYTE (DGB)

Digibyte werkt met de befaamde blockchaintechnologie en richt zich voornamelijk op betaaltechnieken en om precies te zijn op microbetalingen oftewel de betalingen van jij en ik. Dankzij de blockchaintechnologie waarvan gebruik wordt gemaakt kan betalen namelijk sneller en veiliger. Digibyte heeft een eigen cryptovaluta welke luistert naar dezelfde naam. De afkorting van de Digibyte coin is DGB. Uiteraard worden er geen Digibytes geprint, maar is de coin puur digitaal. Wel is het mogelijk om zelf Digibytes te minen waarbij je je computer aan de hand van software wiskundige formules laat opvolgen. In totaal kunnen er gedurende 21 jaar 21 miljard Digibytes worden gemined.

DOEL DIGIBYTE

Digibyte wil de voordelen van digitale valuta betaaltechnieken naar de consument, verkoper en andere mainstream instellingen brengen. Digibyte richt zich vooral op transacties, maar dan sneller en veiliger dan bijvoorbeeld PayPal of iDeal. Digibyte vormt hierbij een gedecentraliseerd betaalnetwerk met bijbehorende digitale cryptovaluta.

ACTUELE KOERS DIGIBYTE

DE KENMERKEN VAN DIGIBYTE

·         Digibytes maken een snelle en veilige manier van betalen mogelijk

·         Het is mogelijk zelf Digibytes te minen

·         Digibytes richt zich echt op de eindgebruiker

·         Er zijn in totaal niet meer dan 21 miljard Digibytes te minen

·         In staat tot veel meer transacties per tijdseenheid dan Bitcoin

·         Bekende ontwikkelaar

GELD VERDIENEN MET DIGIBYTES

Heb je vertrouwen in de toekomst van Digibyte en wil je er ook geld aan verdienen? Koop dan zelf ook Digibytes en hopen maar dat de koers gaat stijgen. Wanneer meer en meer partijen, bedrijven en particulieren het zien zitten in Digibytes is de kans groot dat je investering meer geld waar wordt. Digibytes zijn te koop via handelplatformen welke zich richten op cryptovaluta. Hierbij verhandel je Bitcoins tegen Digibytes. Enkele voorbeelden van handelplatformen zijn Poloniex en Bittrex.

KUNNEN WIJ JE VERDER HELPEN?

LEES OOK EENS OVER DEZE COINS

DEEL JE ERVARINGEN OVER DIGIBYTE

Reactie plaatsen

Reacties

Frederik
9 maanden geleden

De door cryptopoint geplaatste info is incorrect. DigiByte is de meest veilige (cybersecure) UTXO blockchain die er bestaat. DigiByte richt zich daarom ook op het beveiligen van alle online activiteiten. Van data diefstal to het beveiligen van online documenten. De snelle transactie met bijna verwaarloosbare transactie kosten maken DigiGyte ook een uitstekende betaalmogelijkheid maar dit is dus niet de focus. Voor meer info digibyte.io dgbat.org digi-id.io

Johan Grobbelaar
2 jaar geleden

Ek is in Suid Afrika. Hoop julle sal die afrikaans verstaan. Digibyte is op die oomblik heel goedkoop in vergelyking met die prys 2 maande terug. Jy kan nou DGB koop vir onder 700 satoshis, waar dit nie so lank terug nie oor 2000 satoshis was. Digibyte het groot potensiaal . Huidiglik het ek net onder $1000 gekoop in Digibyte op Poloniex, en ek is nie van plan om dit enige tyd binnekort te verkoop nie.... Goeie en interessante artikel.