Home » Crypto.tickets

Crypto.tickets: ICO voor de evenementtickets van de toekomst

Met de komst van crypto.tickets gaat de wereld van de ticketverkoop ingrijpend veranderen en wordt de verkoop van tickets verzorgd via blockchaintechnologie en smart contracts. Dankzij crypto.tickets gaat het verkopen en kopen voor zowel organisatoren en bezoekers veiliger, sneller en transparanter. Om het project vorm te geven organiseert crypto.tickets een ICO waardoor iedereen kan investeren in dit baanbrekende project. Als de waarde van het project stijgt, stijgt ook de waarde van de investeringen. De ICO start op 5 oktober 2017 en duurt vier weken, investeringen worden omgezet in TKT tokens.

De huidige wereld van de ticketverkoop

Om toegang te krijgen tot een evenement of festival heb je een toegangsticket nodig. De wereld van de toegangstickets is al vele tientallen jaren hetzelfde; je koopt een ticket en dit geeft recht op doorgang bij de ingang. Natuurlijk heeft het papieren ticket (deels) plaats gemaakt voor het e-ticket, maar het principe is nog altijd hetzelfde. De gangbare huidige tickets voor festivals, beurzen en evenementen zijn niet feilloos. Denk maar aan opkopende partijen die de tickets vervolgens weer voor woekerprijzen doorverkopen, vervalsing, fraude en moeilijkheden wat betreft het retourneren van tickets. Het is mogelijk om alles in goede banen te leiden, maar dit is een zeer tijdrovend proces.

Wat maakt crypto.tickets zo bijzonder?

Crypto.tickets de ticketverkoop met blockchaintechnologie en ‘smart contracts’ compleet vernieuwen. Dankzij de nieuwe technologieën kan het complete traject van verkoop tot aan de entree worden verzorgd. Bezoekers kunnen de tickets kopen met fiatgeld of cryptocurrencies, waarna het ticket in de wallet app op de telefoon of ander elektronisch apparaat zal verschijnen. Dankzij de blockchaintechnologie verloopt alles decentraal, de geldigheid van tickets zijn echter gewaarborgd via de blocks. Voor zowel de organisatoren als de bezoekers kleven er grote voordelen aan; het ticketproces verloopt transparanter, sneller en veiliger.

Het product

Het product dat crypto.tickets biedt bestaat uit drie hoofdpunten:

  • Tickets Chain: hier worden evenementen aangemaakt aan de hand van smart contracts. Organisatoren en ticketverkopers kunnen eenvoudig inloggen en gebruik maken van de functionaliteiten
  • Tickets Cloud: dit product is al geheel klaar en draait al vier jaar succesvol binnen de ticketwereld met een verkoop van meer dan 1 miljoen tickets. Het zal het eerste ticketplatform zijn dat de stap maakt naar de blockchaintechnologie. In de Tickets Cloud worden tickets gecreeerd en kunnen onder andere vergoedingen en betalingen worden gesplitst, de gastenlijst worden beheerd en tickets worden teruggekocht
  • Tickets Wallets: hierin worden de tickets en tokens opgeslagen. De wallet is het product dat voor de bezoekers relevant is en waarin het eindproduct (het ticket) opgeslagen is.

Impressie van werking crypto.tickets

Visualisatie van de Tickets Wallet app

Investeren tijdens de ICO

Als je het project van crypto.tickets ziet zitten is er de mogelijkheid hierin te participeren. Door te investeren tijdens de ICO, die is begonnen op 5 oktober 2017, kan je TNT tokens bemachtigen. Wanneer het aantal festivals, evenementen en bezoekers dat gebruik gaat maken van crypto.tickets stijgt zal de waarde van de TKT tokens toenemen en wordt je investering steeds meer waard. Voor de ICO geldt het volgende:

  • Start ICO: 5 oktober 2017
  • Maximale duur ICO: 4 weken
  • Maximale cap: $ 23.000.000 (914.869.281 TKT tokens)
  • Investeren is mogelijk met Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en BitcoinCash (BCC)

Meer informatie

Meer informatie over het project van crypto.tickets vind je op:

DEEL JE GEDACHTEN OVER CRYPTO.TICKETS:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.