Home » CombiCoin

CombiCoin: informatie over de ICO

Iedereen die heeft geïnvesteerd in cryptomunten is bekend met het grillige karakter van de koersen. Over het algemeen zijn bijna alle cryptomunten flink gestegen, maar wie net te laat instapte werd geconfronteerd met harde dalingen. Dit weerhoudt veel mensen ervan om grootschalig te investeren in cryptovaluta en komt de betrouwbaarheid van de markt niet ten goede. Triaconta heeft echter de CombiCoin in het leven geroepen die de koersen van de 30 meest waardevolle cryptomunten volgt. Je investeert dus in één klap in 30 cryptomunten en spreidt hierdoor je kansen én risico’s.

Spreiding

Het principe van CombiCoin spreidt de kansen van investeerders over 30 cryptomunten. Het gaat hierbij om de 30 cryptomunten met de hoogste marktwaarde. Iedere cryptomunt is dus goed voor 1/30 deel van de koers. Vanwege de spreiding volg je als investeerder de algehele tendens en ben je niet meer afhankelijk van de grillen van één of enkele munten. Zelfs wanneer een cryptomunt helemaal wegvalt ben je niet al je geld kwijt, deze munt is namelijk verantwoordelijk voor maar 3,33% van de CombiCoin koers.

Minder hoge pieken maar vooral minder diepe dalen

Doordat je een gemiddelde van de top 30 volgt is de koers een stuk minder volatiel. Natuurlijk is de kans op een verdubbeling van de waarde binnen één dag een stuk kleiner, maar ook een ineenstorting van een cryptomunt zal minder pijn doen. Je investeert zogezegd een stuk safer dankzij de CombiCoin.  En dat is in de onberekenbare cryptomarkt een prettig idee. Mogelijk zal hierdoor ook een nieuwe doelgroep worden aangeboord, namelijk de mensen die het momenteel nog niet aandurfden om te investeren in cryptovaluta. Het voor cryptomunten zo typerende ‘sentiment’ dat de koersen zo beïnvloedbaar maakt, wordt deels weggenomen.

Technologie

CombiCoin maakt gebruik van de blockchaintechnologie van Ethereum, welke wijdverspreid wordt toegepast. Triaconta maakt gebruik van handelssoftware die realtime de actuele waarde van de CombiCoin bepaalt. Ook heeft Triaconta hierdoor de kans om in te grijpen zodra er sprake is van koersspeculatie of andere tactieken.

Verwachtingen

Niemand kan exact voorspellen hoeveel meer of minder de CombiCoin waard wordt. Kijken we naar de periode van 1 januari 2016 tot en met medio juni 2017, dan zou de CombiCoin in die periode met 6100% in waarde zijn gestegen. Een enorm rendement:

ICO

Zoals gewoonlijk in de wereld van cryptomunten heeft Triaconta een ICO (Initial Coin Offering) in het leven geroepen. Deze loopt nog tot en met zaterdag 30 september 2017. Investeerders ontvangen een CombiCoin plus een Tria Token voor iedere 10 dollar inleg. De minimale inleg bedraagt 100 dollar. Door te investeren wordt je aandeelhouder en kan je meedelen in de eventuele winsten. De tokens zijn op een later moment uiteraard weer te verhandelen. De inzet is helder: via de ICO moet 2 miljoen dollar worden ingezameld. Hierna wordt de CombiCoin gelanceerd. Mocht het onverhoopt niet lukken om de 2 miljoen dollar bijeen te krijgen, dan krijgen alle investeerders het geld terug.

Zelf investeren

Wil je zelf investeren of graag eerst nog meer lezen over de CombiCoin? Ga dan naar de website van Triaconta.

LEES OOK EENS OVER DEZE COINS:

WAT DENK JIJ OVER DE COMBICOIN:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.