Home » Coins x100 januari 2018

Coins die x100 kunnen gaan: Top 3 januari 2018

Last update: 11-01-2018

Iedere investeerder in cryptocurrency hoopt natuurlijk zijn of haar investering in waarde te zien vermeerderen. De verhalen over mensen die rijk werden van een kleine investering in Bitcoin spreken tot de verbeelding. Als je anno 2018 met een kleine investering rijk wilt worden zal je verder moeten kijken dan Bitcoin en op zoek moeten naar een nog onontdekte kleine coin. Een lage market cap geeft de meeste groeiruimte. We hebben de meest interessante kleine coins van januari 2018 op een rij gezet.

Oyster Pearl (PRL)

Oyster Pearl wil twee problemen oplossen. De eerste is een oplossing bieden voor het groeiend gebruik van adblockers waardoor website eigenaren inkomsten mislopen. Door websitebezoekers een deel van de CPU en GPU te laten inzetten in ruil voor een advertentieloze pagina verdienen de website eigenaren toch inkomsten. Gezien de huidige grootte van de advertentiemarkt ligt hier een enorme groei. De CPU en GPU worden gebruikt voor de opslag van data op een gedecentraliseerde en anonieme ledger. Oyster Pearl is een ERC20 token waardoor ze gebruik maken van de smart contracts van Ethereum. Wat de coin zo bijzonder maakt is dat ze tevens gebruik maken van de Tangle die bekend is van IOTA. De ICO van Oyster Pearl verliep niet echt opvallend qua investeringen, maar de laatste tijd is de coin aan een behoorlijke opmars bezig. Het ontwikkelingsteam is zeer actief met het vervolledigen van de roadmap die ze hebben uitgetekend.

DeepBrain (DBC)

DeepBrain Chain is een Chinees project dat zich richt op AI (artificiële intelligentie). Het doel is het mogelijk maken van voordelige computerkracht en –hardware. AI Heeft zeer een stralende toekomst, wat zich vertaalt in duizenden startups per jaar een markt van maar liefst 20 miljard dollar. Een van de beperkende factoren voor bedrijven die actief zijn met AI zijn hoge kosten voor hardware en computerkracht. Dankzij de blockchaintechnologie hoopt DeepBrain Chain deze kosten met 70% te kunnen verminderen. Deepbrain Chain maakt gebruik van de smart contracts van NEO en de ICO is pas recent afgelopen. H et potentieel blijkt wel uit het feit dat DeepBrain al een werkend product heeft dat wordt gebruikt door ruim 100 fabrikanten waaronder topbedrijven als Samsung, Microsoft, Lenovo en Siemens.

Bounty0x (BNTY)

Met de opkomst van nieuwe cryptocoins is het fenomeen ICO ontstaan. Een van de facetten hiervan vormden de zogenoemde bounty programma’s waaraan iedereen kan deelnemen. In ruil voor het maken van reclame ontvang je tokens oftewel gratis coins van de cryptomunt. De verwachting is dat deze bounty programma’s meer en meer hun intrede zullen doen buiten de cryptowereld. Bounty0x ontwikkelt een gedecentraliseerd platform waarop bountyprogramma’s worden samengebracht met bountyhunters. In ruil voor het promoten van een dienst, product of coin zullen de bountyhunters worden beloond. Dankzij het Bounty0x platform zal vraag, aanbod en vergoeding perfect zijn geregeld. Wederom bewijst de blockchain hier weer zijn waarde.

Let op: dit is geen investeringsadvies

We willen benadrukken dat dit artikel geen investeringsadvies is. Voordat je investeert zal je zelf research moeten doen en jezelf goed moeten inlezen over de verschillende cryptocurrencies. Een belangrijke stelregel is ook dat je nooit meer investeert dan je kunt missen, nu en op de langere termijn. We kunnen ook niet garanderen dat de coin ook daadwerkelijk x100 zal gaan.

KUNNEN WIJ JE VERDER HELPEN?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.