Home » Cindicator

Cindicator (CND) ICO tot en met 12 oktober 2017

Cindicator is een nieuw project in de cryptowereld inclusief eigen cryptomunt. Op 12 september 2017 is de ICO van start gegaan welke exact één maand zal duren. Het doel van Cindicator is om complexe financiële problemen op te lossen en financiële voorspellingen te kunnen doen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hybride intelligentie waarbij de mens en de machine elkaar versterken. Op een later moment volgt mogelijk de uitbreiding naar andere onderwerpen.

Cindicator

Cindicator richt zich op het oplossen van uitdagingen binnen de financiële markt. Het doel is om steeds beter financiële voorspellingen te kunnen doen, gebaseerd op wetenschappelijke data. De technologie achter Cindicator is gedecentraliseerd en aangedreven door artificiële intelligentie. Hierbij wordt continu geleerd van historische data en resultaten uit de financiële markt. Dat is op zich niet zo vreemd, want artificiële intelligentie wordt door veel banken al gebruikt om financiële voorspellingen te doen. Wat Cindicator zo vernieuwend maakt is dat Cindicator mede drijft op de community waardoor de artificiële intelligentie wordt versterkt. Dit wordt ook wel ‘Hybrid Intelligence’ genoemd, de technologische samenwerking tussen mens en machine.

Hybride intelligentie

Cindicator is opgericht in 2015 met als oogpunt een toekomst waarin hybride intelligentie een steeds grotere rol gaat spelen. Een toekomst waarin de mens samen met machinale denkkracht ingewikkelde problemen kan oplossen. Gekozen is om te starten met het oplossen van problemen uit de onzekere financiële wereld. Het team achter Cindicator herbergt daarom ook mensen afkomstig uit de wetenschap, wiskunde en financiële wereld. Dankzij de hybride samenwerkingsvorm is Cindicator in staat om betere beslissingen te nemen waarvan de gehele community als de individuele deelnemers profijt hebben. Door de input zullen de modellen van Cindicator continu worden verbeterd en zullen de financiële voorspellingen steeds beter worden.

Succes van Cindicator

Dat Cindicator niet zomaar een nieuw project is binnen de cryptomarkt blijkt uit het feit dat ze als best presterende start-up uit de bus kwamen tijdens de FinTech Exchange incubator in Moskou. Dit evenement is een soort van broedplaats voor FinTech start-ups dat plaatsvond tussen november 2016 en maart 2017.

CND tokens

Aan het project van Cindicator wordt een cryptomunt gekoppeld, welke de afkorting CND heeft. De koers van CND zal mede afhankelijk zijn van de successen die Cindicator weet te behalen. Hoe beter de behaalde resultaten zijn van Cindicator, hoe hoger de koers kan stijgen. Als je vertrouwen hebt in de hybride intelligentie waarvan Cindicator gebruikmaakt, dan is investeren in CND een interessante optie.

Investeren in Cindicator tijdens de ICO

Om het platform van Cindicator en de hybride samenwerking tussen mens en machine te kunnen bekostigen en te verbeteren is uiteraard geld nodig. Het project heeft vooraf al $ 500.000 ingezameld. Wie ook wil investeren in Cindicator kan dat momenteel doen tijdens de ICO welke geopend is tot en met 12 oktober 2017. De maximale hard cap is vastgesteld op 15 miljoen dollar en 1 CND kost $ 0,01. Inleggen is mogelijk met Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic en Litecoin. Investeerders en eigenaren van de CND tokens krijgen toegang tot een groot deel van de sleuteleigenschappen van het platform. Hierdoor krijg je als investeerder ook meer inzicht in de financiële wereld en de voorspellingen.

Meer informatie

DEEL JE GEDACHTEN OVER CINDICATOR:

Reactie plaatsen

Reacties

Hennie Bezemer
een jaar geleden

heel interesant