Home » Blockchain Vacatures

Blockchain Vacatures

Actueel baanoverzicht

Blockchain is een van de grootste technologische revoluties van de laatste decennia. Een nieuwe technologie biedt volop kansen maar ook uitdagingen. Bedrijven die met blockchain willen werken zullen het moeten implementeren in de bedrijfsprocessen. Dergelijke operaties vereisen specifieke kennis en bieden enorme kansen aan vakkundig personeel.

Actuele vacatures

Ben je benieuwd of er ook een carrière in de blockchain voor je is weggelegd? Onderstaand is een overzicht met alle relevante vacatures getoond. Door een van de vacatures te selecteren open je de uitgebreide functieomschrijving. Het is mogelijk om direct online te solliciteren, waarbij je behalve personalia je tevens je curriculum vitae kunt uploaden.

Vacatures van Indeed

Promoten vacature via Cryptopoint?

Het aanbod vakkundig personeel is wat blockchaintechnologie betreft helaas zeer beperkt. In de praktijk blijkt het zeer lastig om geschikt personeel te vinden. De vraag overstijgt het aanbod ruimschoots. Cryptopoint kan uw bedrijf helpen om die ene geschikte werknemer te vinden. Promoot uw vacature via ons en we zorgen voor een uitstekend bereik binnen de doelgroep. Neem contact met ons op over de mogelijkheden voor de promotie van uw vacature.

Soorten functies

Werken met blockchain; wat houdt dat nou eigenlijk precies in? Er is geen blauwdruk voor dit type functies. Enkele voorbeelden zijn:

  • Developers: de meeste vacatures die je aantreft betreffen die voor developers, oftewel ontwikkelaars. In dit type functie ontwikkel en implementeer je blockchain applicaties op bedrijfsnetwerken en in –processen. Dit type functies zijn technisch van aard en je zult specifieke programmeerkennis nodig hebben (bijvoorbeeld  Javascript, Python, Java, C/C++).
  • Schrijvers: media berichten graag over blockchain en aanverwante onderwerpen omdat deze nieuwsberichten goed worden gelezen. Ben je goed op de hoogte van deze onderwerpen en heb je een vlotte én scherpe pen? Wellicht ligt een carrière als (nieuws)schrijver in het verschiet.
  • Afstudeerstages: een ander type functie dat je vaak tegenkomt is die van afstudeerstages. Dit zijn vaak opdrachten voor bedrijven die nog willen uitzoeken of blockchain relevant voor ze is. Tijdens de afstudeerstage mag je bijvoorbeeld onderzoeken in hoeverre blockchain kansen biedt en hoe het te implementeren is.