Home » Bitcoin Koers

ACTUELE KOERS BITCOIN (BTC)

De bekendste cryptovaluta is natuurlijk Bitcoin. Er is tot dusver ook geen coin die volledig uit de schaduw van de bekende grote broer is kunnen stappen. Dankzij enorme koersstijgingen heeft Bitcoin al veel mensen rijk gemaakt. De vraag is natuurlijk of Bitcoin haar stormachtige groei kan voortzetten of niet. Volg daarom live de actuele Bitcoin koers.

KOERS BITCOIN

UITLEG EN TOELICHTING KOERSGRAFIEK

Als je je al langer bezighoudt met beleggen of met de handel in cryptovaluta, dan is bovenstaande grafiek waarschijnlijk eenvoudig te lezen. Beginnende beleggers en investeerders geven we graag wat aanvullende informatie mee die kan helpen bij het 'lezen' van de koersgrafiek: 

  • De koersgrafiek is realtime weergegeven en past zich dus continu aan aan de actuele Bitcoin koers. Op de verticale as zie je de waarde van de Bitcoin, op de horizontale as de tijd.
  • De koers is weergegeven in euro's (EUR). Door de optie USD te selecteren wordt de koers weergegeven in Amerikaanse dollars
  • De weergegeven koers is de algemene index. Er kan ook gekozen worden voor de koers die van toepassing is bij enkele bekende en grote handelsplatforms.
  • De grafiek toont de koers van de afgelopen week (1W). Indien gewenst kan ook de koers van de afgelopen dag (1D), maand (1M), 3 maanden (3m), 1 jaar (1Y) of de totale geschiedenis (ALL) worden getoond
  • De staafdiagram toont het actuele handelsvolume

Koersverwachting

Het zou natuurlijk mooi zijn als we op deze plek precies konden vertellen hoe de Bitcoin koers zich de komende tijd gaat ontwikkelen. Dat is helaas niet mogelijk en afhankelijk van tal van factoren. De manier om te voorspellen hoe de koers zich gaat ontwikkelen is door goed de actualiteiten in de gaten te houden. Vaak betekent goed nieuws een stijgende koers. Volg bijvoorbeeld:

KUNNEN WIJ JE VERDER HELPEN?

LEES OOK EENS OVER DEZE COINS

WAT ZIJN JOUW ERVARINGEN MET BITCOIN?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.