Home » Bitcoin Meester: Betrouwbaar bitcoin en andere cryptomunten kopen en verkopen

Bitcoin Meester

Veilig en transparant kopen en verkopen

Ruim 130 cryptocurrencies!

Last update: 2-11-2018

Bij het kopen van cryptomunten zijn enkele zaken erg belangrijk: veiligheid, transparantie, snelheid, eenvoud en prijs. Bitcoin Meester heeft dit goed begrepen, en veel tijd en moeite gestopt in het creëren van een mooi platform waar cryptomunten kunnen worden verhandeld. En niet alleen Bitcoin en Ethereum, maar ook minder bekende coins als Aeternity, VeChain en Maker. In totaal zijn er meer dan 130 verschillende coins te (ver)kopen op Bitcoin Meester! Bitcoin Meester is in augustus 2017 opgericht, en ontwikkeld zich razendsnel. 

Voordelen Bitcoin Meester

Wat maakt Bitcoin Meester een aanrader om coins te (ver)kopen? 

 • Betalen gaat zeer eenvoudig en snel in euro's met iDeal, Bancontact, SEPA, Sofort, Giropay en Mybank. 
 • Bitcoin Meester is een Nederlands bedrijf en beschikt over een Nederlandstalige helpdesk
 • Zeer eenvoudig in gebruik. Geld storten en coins kopen!
 • Verkopen is 24 uur per dag, 7 dagen per week mogelijk, je bent niet afhankelijk van eventuele kopers zoals dat het geval is op exchanges. Ben jij tevreden met het bedrag wat je voor je coins kunt krijgen, dan verkoop je ze met één druk op de knop tegen de waarde die op dat moment geldt.
 • Er is keuze uit meer dan 130 cryptocurrencies! 
 • Snelle verificatie voor een hoger limiet
 • Snelle uitbetaling van euro's bij het verkopen van coins
 • Geavanceerde opties

Meld je nu aan en ontvang tot 1,75% extra korting. Hoe meer je handelt, hoe hoger de korting! 

Rating: 2.5 sterren
6 stemmen

Gratis aanmelden

 1. Ga naar de website van Bitcoin Meester
 2. Klik rechtsboven op ‘MIJN ACCOUNT’
 3. Klik op 'OPEN EEN ACCOUNT'
 4. Vul de gevraagde gegevens in, ga akkoord met de algemene voorwaarden en klik op 'ACCOUNT AANMAKEN'.
 5. Je ontvangt een mail van Bitcoin Meester met een bevestigingslink. Klik hierop
 6. Je account is gereed! Je kunt inloggen. 

Verhogen van je limiet

Wanneer je je net aangemeld hebt kun je slechts € 100,- per week aan coins kopen. Om geld te kunnen opnemen moet er gecontroleerd worden of je bent wie je bent. Er zijn verschillende manieren om te verifiëren, met daarbij ook behorende wekelijkse limieten.


Om op de pagina te komen om jezelf te verifiëren klik je op “Mijn gegevens” óf in je portefeuille op de tekst onder “Wekelijks limiet”. Er zijn verschillende verificatie levels. Afhankelijk van de limiet die je wenst dienen volgende stappen uitgevoerd te worden 

 

 • Stap 1: Verifieer je rekeningnummer door €0,10 over te maken.

  Let op: een handmatige overboeking duurt 2 tot 3 werkdagen, per iDeal is het account binnen een paar minuten geverifieerd. Limiet: €1.500,- per week

 • Stap 2: Upload een foto van je identiteitsbewijs met een briefje met je naam en de datum van die dag. Tijdens kantooruren binnen één uur geverifieerd. Limiet: €15.000,- per week
 • Stap 3: Uploaden van een adresbewijs en telefoonnummer.Het adresbewijs kan een recente brief van de overheid zijn, een bankafschrift of een rekening van een nutsbedrijf. Limiet €100.000,- per week

Bitcoin Meester Wallets

Bitcoin Meester maakt gebruik van eigen wallets. Dit houdt in dat waneer je coins koopt, je deze bij Bitcoin Meester kunt laten staan. Dit heeft als voordeel dat het eenvoudig is en je ze ook weer snel kunt verkopen als je dat zou willen. Aan de andere kant loop je hiermee het risico op een hack of faillissement van Bitcoin Meester waarmee je je coins kwijt zou kunnen raken. 

Geld op je account zetten

Via Bitcoin Meester heb je eenvoudig toegang tot ruim 130 van de grootste cryptocurrencies ter wereld. Het kopen van coins is eenvoudig en gaat als volgt:

 1. Ga naar 'MIJN ACCOUNT'
 2. Kies 'EURO'S STORTEN'
 3. Voer het aantal euro in dat je wenst te investeren
 4. Maak de euro's met iDeal of handmatig over. Met iDeal staan ze in een paar minuten op je account, handmatig kan het langer duren. 
 5. Als je je rekeningnummer al geverifieerd hebt kun je ook al geld opnemen

Tweetraps authenticatie inschakelen

Wij raden altijd aan om tweetraps authenticatie in te schakelen. Hiermee dient naast het normale inloggen met een e-mail adres en wachtwoord nog een code ingevoerd te worden. Bitcoin Meester biedt 3 alternatieven:

 • Geen tweetraps authenticatie
 • Code via e-mail (standaard)
 • Google Authenticator (aanbevolen) 

 

Google Authenticator is een app voor je mobiele telefoon. Deze app genereert codes welke iedere minuut ongeveer wijzigen. Na het inloggen met je e-mail adres en wachtwoord zal Bitcoin Meester om je Google Authenticator code vragen. Hiervoor moet je dus je telefoon bij de hand hebben om te kunnen inloggen.

 

Je vindt Google Authenticator in de App Store. Nadat je de app hebt geïnstalleerd, volg je de instructies.

Cryptocoins kopen

Heb je bovenstaande stappen succesvol doorlopen? Dan is het tijd geworden om coins te gaan kopen! En dat is zeer eenvoudig bij Bitcoin Meester:

 1. Ga naar 'MIJN ACCOUNT' en je ziet een lange lijst met alle beschikbare coins. Kies de coin uit die je wil kopen en klik op 'Kopen'
 2. Vul het bedrag of het aantal coins in dat je wil kopen
 3. Klik op 'KOPEN' om de aankoop te bevestigen.

Verkopen van coins werkt exact hetzelfde, behalve dat je het balkje (4) even om moet zetten van 'Kopen' naar 'Verkopen'. 

Direct omwisselen voor andere coins

Bitcoin Meester heeft de handige optie om gekochte coins om te wisselen voor andere munten. Stel dat je Bitcoin (BTC) koopt en deze bij Bitcoin Meester op de wallet laat staan, kun je deze op een later tijdstip verhandelen voor iedere andere cryptomunt welke Bitcoin Meester in het assortiment heeft.

 

 1. Ga naar 'MIJN ACCOUNT' 
 2. Onder je beschikbare credits/euro's vind je 'Direct Omwisselen'  Let op: Je ziet dit pas verschijnen nadat je coins hebt gekocht!
 3. Selecteer de coins die je wil te wisselen.
 4. Vul het aantal coins dat je wil wisselen. Wil je al je coins van één bepaalde soort wisselen, zoals in het voorbeeld BTC, dan klik je op 'max'. 
 5. Wanneer je tevreden bent klik je op 'OMWISSELEN'
 6. Je coins worden direct omgezet en zijn meteen beschikbaar!

Wat kun je nog meer met je coins?

Zoals je hierboven ziet hebben we nu onze BTC omgezet in VeChain (VET). Aan de rechterkant zie je de mogelijkheden die je nu hebt met de coin:

 • Kopen: Koop meer van deze coin
 • Verkopen: Verkoop deze coin en krijg hier euro's voor
 • Versturen: Verstuur je coins naar een andere wallet buiten Bitcoin Meester (bijvoorbeeld een hardware wallet of een exchange als Binance). Hier worden kosten voor gerekend. Ook ontvang je een bevestigingsmail waarin je op een link moet klikken ter goedkeuring. 
 • Storten: Hiermee kun je deze coin vanuit een externe wallet naar Bitcoin Meester overmaken.

Let op: Storten is nog niet voor iedere coin geautomatiseerd. Indien het voor jouw coin niet mogelijk is, stuur een mailtje naar helpdesk@bitcoinmeester.nl met je klantnummer en de coin die je wenst te storten. Je krijgt dan een wallet adres waar je de coins naar kunt overmaken. 

Geavanceerde koop- en verkoop opties 

Met de geavanceerde koop- en verkoop opties heb je de mogelijkheid orders te plaatsen die bij een bepaalde koers uitgevoerd worden. Er zijn 3 mogelijkheden:

 1. Verkopen wanneer de koers hoger is dan (winst pakken)
 2. Verkopen wanneer de koers lager is dan (verlies beperken)
 3. Kopen wanneer de koers lager is dan

 

Hoewel Bitcoin Meester dit geavanceerde opties noemt, is het ook voor de beginnende investeerde een belangrijk aspect van het handelen in cryptocurrency. Veel mensen zijn van nature overmoedig en pakken daardoor te weinig winst, of blijven te lang in een coin zitten omdat men denkt dat het wel weer goed komt. 

Vaak is het een goed idee om doelen te stellen en je hieraan te houden. Door deze 'geavanceerde opties' in te schakelen gebeurt dit automatisch, of de ingevulde koers nu overdag, 's nachts of in het weekend wordt aangetikt. Instellen en niet meer teveel aan denken dus, lekker makkelijk! 

Contact

Openingstijden helpdesk
Ma-vr: 09:00 - 17:00
Za-zo: gesloten

 

E-mail: helpdesk@bitcoinmeester.nl 
Tel. 085-0076000

Whatsapp: +31850076000

 

Bitcoin Meester maakt onderdeel uit van Coin Meester B.V. en is gevestigd in Aalsmeer.

Adresgegevens:

 • Coin Meester B.V.
 • Thailandlaan 6
 • 1432DJ Aalsmeer

KUNNEN WIJ JE VERDER HELPEN?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.