Home » Bitcoin cadeau doen

Het cadeau van 2018: Bitcoins en andere crypto

Last update: 26-03-2018

Gedurende het jaar staan we vaak voor het dilemma wat we iemand voor cadeau zullen geven. Of het nu gaat om iemands verjaardag, een jubileum op het werk, Vaderdag, Moederdag, Sinterklaas of Kerst; voor sommige mensen bestaat gewoon geen geschikt cadeau. Dus waar kom je dan mee aan? Met een cadeaubon of giftcard natuurlijk! Hoe afgezaagd is dat? Het cadeau van 2018 is het geven van Bitcoins of andere cryptovaluta. Het leuke hieraan is natuurlijk dat de waarde van het cadeau onzeker is en dus de moeite waard is om in de gaten te houden.

Ideaal voor beginners, gevorderden en experts

Bitcoin of andere crypto’s cadeau krijgen is leuk voor iedereen, het maakt niet uit of iemand nog nooit in crypto’s heeft geïnvesteerd of er juist fulltime mee bezig is. Je kunt het eigenlijk ook niet fout doen, want als je per ongeluk een coin cadeau doet waar de ontvanger niet in gelooft ruilt hij of zij deze simpelweg om tegen een andere.

Investering voor later

De koersen van cryptovaluta zijn nogal volatiel, de waarde kan dus dalen en stijgen. Niemand die het weet. Maar juist dit aspect maakt het investeren in crypto zo interessant; het is behoorlijk leuk om dagelijks de koersen in de gaten te houden. Zie het vooral als een investering op de wat langere termijn. Je cadeau kan dus na verloop van tijd alleen maar meer waard worden. Mede hierdoor is het ook een hartstikke leuk kraamcadeau of cadeau dat je in het vooruitzicht stelt van een goed rapport. Op het moment dat de coins vrijkomen kan de waarde al aanzienlijk zijn verhoogd.

Geef ook jezelf eens een cadeau

Het is zomaar mogelijk dat het niet echt prettig voelt om iemand anders een cadeau te geven dat zomaar flink in waarde kan gaan stijgen. Dat je over tien jaar erachter komt dat jouw kleine cadeautje een vermogen waard is geworden. Misschien heb je zelf wel wat te vieren en kan je jezelf een leuk cadeau geven. Ben je bijvoorbeeld gestopt met roken? Investeer dan het geld dat je uitspaart in coins voor jezelf. Als dat geen goede motivatie is om het stoppen met roken vol te houden?

Hoe iemand Bitcoin cadeau geven?

Als je iemand Bitcoin of een van de vele andere coins cadeau wilt doen kan je deze op verschillende plekken kopen. Kopen via LiteBit is verreweg het eenvoudigst omdat zij een groot en divers aanbod coins hebben en omdat je er met iDeal kunt betalen. Tevens is het een Nederlands bedrijf en beschikken ze over de eigen LiteBit wallet waar het gros van de coins in kan worden opgeslagen. Eventeel kan je een externe wallet aanmaken waar je de coins in kunt opslaan.

Soortgelijke cadeaus

Vind je het geven van Bitcoins of andere coins te omslachtig maar wil je toch iets geven dat wat te maken heeft met crypto? Het geven van een hardware wallet is altijd een goede optie, want hierdoor kan de ontvangen zijn of haar coins veilig opslaan. Ook grappig om te geven is crypto-merchandising zoals koffiemokken, shirts, sokken, telefooncovers, enzovoorts. Je bedenkt het en het bestaat inmiddels!

KUNNEN WIJ JE VERDER HELPEN?

Reactie plaatsen

Reacties

Charry
4 maanden geleden

Ik wil een Trezor One kado geven aan mijn vrienden in
Amerika waar ik in Juni heen hoopt te gaan.
Ook wil ik er dan natuurlijk wat opzetten...maar kan dat
en hoe moet ik het dan in Amerika doen.
Ik heb androit en zij ook. Heb dus ook zelf een Trezor One
Ook twee micro kabels . Ik zou het zo graag compleet
geven met alles er en er aan.
Maar hoe kan ik dat verwezenlijken????
Hebben jullie een oplossing hiervoor?

Bij voorbaat dank Mvg. Charry van Heukelum.