Home » ATLANT

ATLANT (ATL): blockchain vastgoedplatform

De vastgoedmarkt is een uitermate lucratieve en één van de grootste markten ter wereld, zo niet de allergrootste. De totale marktwaarde wordt geschat op maar liefst 217 biljoen dollar. Helaas is de vastgoedmarkt ook zeer inefficiënt en behoorlijk gesloten. Zo kunnen buitenstaanders haast niet de markt betreden. Ook blijft er op veel plekken geld aan de strijkstok hangen omdat derden hoge kosten en commissies vragen. De vastgoedmarkt is dus ongekend groot maar veel zaken zijn voor verbetering vatbaar. ATLANT is een speler die op een positieve wijze de vastgoedmarkt blijvend wil veranderen. Het project van ATLANT wil de vastgoedmarkt openbreken en diverse van de huidige problemen oplossen. Het is momenteel mogelijk om zelf te investeren in het project van ATLANT. In ruil voor de investering ontvang je ATL tokens, waarmee je het lidmaatschap verkrijgt tot het ATLANT platform.

Vastgoedmarkt

Overal om je heen speelt de vastgoedmarkt een grote rol; de woning waarin je woont, gebouwen die je ziet en ga zo maar door. Van de vastgoedmarkt zijn enorm veel mensen afhankelijk, denk aan verhuurders, notarissen, schoonmaakbedrijven, etcetera. Het moge duidelijk zijn hoe groot de markt wel niet is, de vastgoedmarkt is mogelijk zelfs de grootste markt ter wereld met een waarde van maar liefst 217 biljoen dollar. Het probleem van de vastgoedmarkt is dat deze in handen is van een select gezelschap waardoor andere investeerders maar moeilijk de markt kunnen betreden.

Doel ATLANT

ATLANT wil de vastgoedmarkt betreden en een aanzienlijk marktaandeel veroveren. Dit wil ATLANT gaan doen door vastgoed in de vorm van tokens te verhandelen op een handelsplatform. Behalve de handel in vastgoed zullen ook aanhangige zaken worden aangepakt. Het is de bedoeling dat de eigendomsoverdracht wordt vergemakkelijkt, transacties voordeliger en sneller worden en overhead zoals notarissen worden weggesneden. Dit alles uiteraard aan de hand van slimme contracten op basis van de Ethereum blockchain. Dankzij de blockchain is de werkwijze veiliger en transparanter. Hierdoor is er minder geld nodig om deze veiligheid te garanderen plus de prijs daalt vanwege het transparante karakter.

Voordelen

Het project van ATLANT, gekoppeld aan de blockchaintechnologie, heeft verschillende grote voordelen:

  • Opening van de ‘gesloten’ vastgoedmarkt voor investeerders, waarbij investeerders kans hebben om op een handelsplatform een belang te nemen in onroerend goed middels tokens
  • De vastgoedmarkt wordt transparanter en meer liquide
  • De veiligheid wordt gegarandeerd dankzij de blockchaintechnologie van het Ethereum-netwerk en de bijbehorende slimme contracten
  • ATLANT heeft meer te bieden dan alleen onroerend goed. Ook andere facetten van de vastgoedmarkt zoals huurkosten en notariskosten kunnen aanzienlijk verlaagd worden.

Investeren in ATLANT tijdens de ICO

ATLANT heeft zeer ambitieuze plannen die nog deels uitgerold moeten worden. Om het ontwikkelproces en de marketing te kunnen financieren wordt een fundraiser georganiseerd. Tijdens deze zogenoemde ICO kan iedereen investeren in het project en zodoende participant worden. In ruil voor de investering ontvang je ATL tokens welke een waarde vertegenwoordigen. Zodra het project meer waard wordt zullen de ATL tokens ook meer waard worden. In dat geval wordt je investering dus meer waard. Belangrijke kernpunten van de ICO zijn:

  • De ATLANT ICO eindigt op 31 oktober 2017
  • Aantal tokens: 150.000.000 (5.201.188 tijdens de pre-sale, 103.548.812 tijdens de ICO, restant naar het team, adviseurs en bounty programma)
  • De waarde van 1 ATL token bedraagt 0,00198 ETH
  • Mogelijke betaalmethodes: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Zcash

Meer informatie

ATLANT geeft de kans om investeerders van alle soorten en maten actief te worden binnen de grootste markt ter wereld, oftewel de vastgoedmarkt. Misschien is je interesse in ATLANT nu gewekt en zie je het project als een goede investering. Meer informatie over ATLANT vind je op:

DEEL JE GEDACHTEN OVER ATLANT:

Reactie plaatsen

Reacties

Audey Lagenhorst
een jaar geleden

Ik wil graag investeren in ATL tokens maar dit is voor mij allemaal nieuw en weet niet waar te beginnen. Waar koop ik het? Heb ik daarvoor een wallet nodig? Stuur mij graag meer informatie hierover.
Bijvoorbaat dank

Met vriendelijke groet,
Audey Lagenhorst