Home » ARToken by Cappasity

Decentraal AR/VR platform Cappasity voor 3D content

Hebben we het over (digitale) revoluties, dan hebben het over de blockchaintechnologie. Maar wat te denken van de AR/VR technologie? Bij Cappasity komen deze twee technologieën samen. Het team is overtuigd van het feit dat de revolutie op het gebied van AR/VR wordt aangedreven door de makers van de content. Het project richt zich dan ook op het lanceren van een platform waarop 3D inhoud kan worden gemaakt, verkocht en verhuurd. Een voorbeeld van waarop Cappasity zich richt is online shoppen waarbij een 3D weergave van de verkochte producten, eventueel via AR/VR een geweldige aanvulling kunnen vormen. Uiteraard wordt hierbij gebruik gemaakt van de bekende blockchaintechnologie. Kom meer te weten over het idee achter Cappasity en het digitale betaalmiddel ARToken de mogelijkheden om te investeren via de fundraiser (ICO) die van start is gegaan. 

Cappasity

Stel je eens voor dat wanneer je online bijvoorbeeld schoenen koopt, je deze van alle kanten kunt bekijken in 3D, dat is wat Cappasity aan het realiseren is. Cappasity stapte gedurende het kalenderjaar 2013 in in de wereld van de 3D en AR/VR. Het team van Cappasity was al gedurende lange tijd actief binnen de 3D technologie en heeft haar sporen binnen deze wereld verdiend. Cappasity richt zich op het ontwikkelen, imbedden en analyseren van deze toepassingen. Dit aan de hand van een eigen platform waardoor makers en gebruikers van 3D technologieën op een snelle en betrouwbare wijze zaken met elkaar kunnen doen. Cappasity heeft in haar relatief korte geschiedenis al met succes private investeringen aangeboord waarmee het aantoont dat er volop interesse en vertrouwen is voor het bedrijf. Het platform van Cappasity waar 3D content kan worden bekeken wordt maar liefst 700.000 maal per maand geraadpleegd. Wat het platform extra bijzonder maakt is de mogelijkheid om AR/VR content te kunnen maken.

ARToken

Via het platform kan de sterk groeiende markt van AR/VR en 3D nog een extra stap gaan maken. Transacties worden verzorgd via een eigen digitaal betaalmiddel, welke zal luisteren naar de naam ARToken (ART). Doordat alle gegevens zijn vastgelegd op de blockchain kan er op een veilige, snelle en voordelige wijze internationaal worden gehandeld.

Investeren in Cappasity tijdens de ICO

We leven in bijzondere tijden met snelle technologische ontwikkelingen. Het is de blockchaintechnologie die de huidige technologische ontwikkelingen weer een boost geeft. Er ontstaan op dit moment tal van bijzondere initiatieven waarvan ARToken één van de meest vernieuwende is. De ontwikkelingen volgen elkaar dus in razend snel tempo op, maar het meest bijzondere is wel dat alles zo transparant is. Iedereen kan instappen en uitstappen in het project naar keuze. Ook voor ARToken geldt dat je nu kunt instappen en kunt meeprofiteren van de mogelijke waardestijgingen. Om het project verder te kunnen ontwikkelen organiseert ARToken een ICO waarmee ze hopen investeerders aan zich te binden. Investeerders ontvangen tokens in ruil voor de investering. Voor de ICO geldt het volgende:

  • Start ICO: 25 oktober 2017
  • Einde ICO: 22 november 2017
  • Hard cap: $ 50.000.000
  • Maximaal aantal tokens: 7.000.000.000
  • Waarde ARToken: 125 ART = $ 1
  • Geaccepteerde cryptovaluta: BTC en ETH

Meer informatie over ARToken en Cappasity

De wereld van AR/VR en 3D technologie is wellicht voor velen een ver van het bed show. Maar het is de moeite waard om te realiseren hoe sterk deze markt groeit en steeds meer belang krijgt. Als je wilt investeren in deze groeimarkt is ARToken wellicht een goede stap om mee te starten. Kom meer te weten over ARToken en het project van Cappasity:

Our ether wallet: 0x5B98444120BE5309532808b4384C0593339bba77

DEEL JE GEDACHTEN OVER CAPPASITY:

Reactie plaatsen

Reacties

3d modeling
4 maanden geleden

https://ufo3d.com