TokenStars (ACE): tokenizen van sporters en beroemdheden

0

Muzikanten, rockbands, atleten, zangers, acteurs en ga zo maar door spelen een aanzienlijke rol in het leven van miljarden mensen wereldwijd. Het is helaas niet altijd even eenvoudig om door te breken in de wereld van de glitter en glamour. Dankzij het project van TokenStars kunnen straks weer tal van sporters en artiesten, in welke vorm dan ook, doorbreken naar het internationale podium en een beroemdheid worden. Op de weg naar de top wordt nieuwe waarde gecreeerd, de beroemdheid of sporter stijgt namelijk in waarde. En jij kunt daarvan meeprofiteren! Sterker nog, als investeerder in TokenStars wordt je onderdeel van hun succes. De motor in het geheel worden de ACE tokens, de beroemdheden worden getokenized.

Welke markten?

Het TokenStars project richt zich eerst op de sportwereld. Er wordt gestart met de tennissport, waarna de stap zal worden gezet naar het voetbal. Deze twee sporten zijn universeel geliefd, veel beoefend en er gaat veel geld in om. Na voetbal en tennis volgen in een later stadium nog verschillende andere sporten zoals de e-sports, poker, basketbal en ijshockey. De stap die hierna nog wordt genomen gaat zelfs buiten de sportwereld om en richt zich op onder andere muzikanten, acteurs, modellen, enzovoorts. De stap naar de entertainmentindustrie door TokenStars is geen vreemd, in de hele business gaat ongelooflijk veel geld om.

Werkwijze TokenStars

TokenStars wil talentvolle sporters en artiesten begeleiden bij meerdere facetten waarmee ze te maken krijgen tijdens hun loopbaan. Zo zullen toppers worden geholpen bij het vinden van sponsoren en worden opkomende sterren financieel ondersteund. Dit gaat aan de hand van ACE tokens die een bepaalde waarde vertegenwoordigen. Naarmate een sporter of beroemdheid doorbreekt zal hij of zijn een hogere waarde hebben. Ze verdienen namelijk hoge prijzengelden en krijgen flinke sponsorcontracten. En hier kunnen de investeerders van de TokenStars community weer van profiteren. Hun investering wordt namelijk meer waard.

Link met blockchain

Wellicht vraag je jezelf af waarom het project van TokenStars leunt op de wereld van de blockchaintechnologie. Dit heeft enkele redenen. Een belangrijke reden zit in het feit dat TokenStars de normaliter gesloten wereld van sporters, entertainers en beroemdheden naar de ‘gewone investeerder’ wil brengen. En daar past het decentrale karakter van de blockchaintechnologie natuurlijk perfect bij omdat hier de macht decentraal ligt. Dankzij de blockchain is het project ook enorm transparant en zijn tussenpartijen en – personen overbodig. Dankzij de korte en directe lijntjes blijft er geen waarde meer onderweg aan de strijkstok hangen. Een en ander is uiteraard vastgelegd in de vorm van slimme contracten. Tenslotte is er sprake van snelle internationale transacties tegen lage transactiekosten.

Meer informatie over TokenStars

  • Wil je zelf een belang krijgen in de wereld van de entertainmentindustrie en de nieuwe sterren van de toekomst samen met je investering zien groeien? Dan is het investeren in ACE tokens zeer interessant. Meer informatie over TokenStars vind je op:
Laat weten wat je van ons vindt via social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *