Als je nog geen account hebt op Binance Jersey, leer dan hoe je die aanmaakt in onze tutorial.

  1. Ga naar de Binance Jersey-website (https://www.binance.je), klik op [Login] in het menu en voer uw gegevens in om in te loggen.
  2. Om naar een handelspagina te gaan, klikt u op [Exchange] in de linkerbovenhoek en vervolgens op [Basic]. Dit brengt u naar de handelspagina van het BTC / GBP-paar.
  1. Ga naar het BTC-segment kopen om BTC te kopen. Raadpleeg vervolgens de token / muntprijs aan de linkerkant, kies een gewenste verkoopprijs van EUR, voer de prijs en het bedrag in en klik op de knop “BTC kopen”. Uw bestelling is nu in het orderboek geplaatst. (Het proces voor het verkopen van BTC is hetzelfde als voor het kopen van BTC.)
  • De laatst verhandelde prijs wordt weergegeven als de standaardprijs. Als u snel wilt handelen, kunt u ‘Market Order’ selecteren.
  • Als de marktprijs van BTC / EUR 0,2 is maar u wilt kopen bij 0,1, dan kunt u “Limit order” selecteren.
  • Als u de knop “25%” onder het vak “Amount” selecteert, kunt u BTC kopen met 25% van uw EUR-saldo (hetzelfde als andere percentages). Als u op de percentage-knop drukt, worden de bedragen automatisch gevuld in overeenstemming met het geselecteerde percentage.

Hoe de stoplimietfunctie te gebruiken

Een stoplimietorder is een order die wordt geactiveerd als een limietorder nadat een bepaalde stopprijs is bereikt.

Verklaring van de voorwaarden:

  • Stopprijs (stop price): prijs om een stoplimietorder te activeren als limietorder.
  • Limietprijs (limit price): prijs waartegen de stoplimietorder wordt geplaatst en uitgevoerd. Dit kan potentieel beter zijn, afhankelijk van marktschommelingen.
  • Aantal (quantity): hoeveelheid stop-limit order

Om een voorbeeld te geven:

De laatst verhandelde prijs van ETH is 66,05 EUR, en de weerstand is ongeveer 66,07 EUR. Als u denkt dat de prijs hoger zal gaan nadat de prijs de weerstand heeft bereikt, kunt u een Stop-Limit-bestelling plaatsen om automatisch meer ETH te kopen voor de prijs van 66,10 EUR. Op deze manier hoeft u niet voortdurend naar marktbewegingen te kijken om te wachten tot de koers uw richtprijs bereikt.

Laat weten wat je van ons vindt via social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *