Binance Jersey: Fiat (EU/GBD) storten op je account

Zorg ervoor dat de KYC-informatie die wordt gebruikt voor identiteitsverificatie bij de uitwisseling dezelfde is voor uw bankrekening waarmee u de overschrijving uitvoert.

 1. Log in op de officiële website van Binance Jersey https://www.binance.je.
 2. Klik na het inloggen op [Funds], [Deposits] en de gewenste fiat-valuta. (In dit geval EUR).
 1. Geef vervolgens een stortingsbedrag op en klik op [Submit].
 2. De vereiste informatie voor de aanbetaling wordt weergegeven zoals hieronder. Neem deze informatie mee naar uw bank en voltooi uw overboeking binnen 20 dagen.

Bij de bank moet u bij het invullen van het stortingsverzoek de informatie nauwkeurig invullen. Als er informatie ontbreekt / onjuist is, kunnen er extra kosten ontstaan bij intermediaire banken. Het kan ook langer duren voordat de overboeking op uw account is bijgeschreven.

 1. Daarna kunt u door op [Funds], [Transaction History] te klikken, de status van uw stortingsverzoeken controleren zoals hieronder.

Hoe kunt u uw Fiat-valuta overmaken naar uw bankrekening?

 1. Log in op de officiële website van Binance Jersey https://www.binance.je.
 2. Klik na het inloggen op [Funds], [Withdrawals] en de gewenste fiat-valuta. (In dit geval EUR).
 1. Als u al een opname heeft uitgevoerd of uw gewenste bankrekening hebt geregistreerd, kunt u deze hier selecteren. Anders voert u uw bankgegevens in. Voer vervolgens het opnamebedrag in en klik op [Submit].
 2. Er verschijnt een pop-up waarin u om uw Google-authenticatiecode wordt gevraagd als u 2Factor Authentication heeft ingesteld. Voer de code in.
 3. Uw opnameverzoek is nu ingediend. U kunt de status controleren bij [Funds], [Transaction History].

Uw opnameaccounts beheren

 1. Log in op de officiële website van Binance Jersey https://www.binance.je.
 2. Klik na het inloggen op [Funds], [Bank Account Management]. U ziet de bankrekening die in het verleden al is gebruikt en / of geregistreerd.
 1. Klik op [Add a Bank Account] om een extra bankrekening toe te voegen. Vervolgens wordt het volgende gedeelte weergegeven. Voer uw bankgegevens in en klik op [Save]. Zorg ervoor dat u de juiste informatie invoert. Als er informatie ontbreekt / onjuist is, kunnen er extra kosten ontstaan bij intermediaire banken. Het kan ook langer duren voordat de overboeking op uw account is bijgeschreven.
 1. Vervolgens wordt de nieuwe bankrekening aan de lijst toegevoegd.
 1. Als u een bankrekening wilt verwijderen, klikt u op het prullenbaklogo naast uw gewenste account.
Laat weten wat je van ons vindt via social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *