Binance Jersey: Cryptovaluta storten naar- en opnemen van je account

How to Deposit Cryptocurrency to Your Binance Jersey Account

 1. Ga naar de website van Binance Jersey (www.binance.je), klik op [Login] in het menu en voer uw gegevens in om in te loggen.
 2. Klik in de rechterbovenhoek van uw scherm op [Funds] → [Deposit].

Klik vervolgens op de gewenste cryptocurrency voor storting. Daarna wordt het aanbetalingsadres weergegeven; u kunt het adres kopiëren of de QR-code van de aanbetaling scannen. Wanneer u een cryptocurrency overzet van uw andere portemonnee, gebruik dan het stortingsadres op uw Binance Jersey-account als het doeladres.

 1. Ga terug naar de officiële website van Binance Jersey om de status van uw storting te controleren. Klik op [Funds] → [Transaction History] → [Crypto Deposit].

Als u de status van uw transactie op de blockchain wilt controleren, klikt u op de knop [Check] aan het einde van het Txid-adres.

How to Withdraw Cryptocurrency from your Binance Jersey Account

 1. Ga naar de website van Binance Jersey (www.binance.je), klik op [Login] in het menu en voer uw gegevens in om in te loggen.
 2. Klik op [Funds] → [Withdrawals]. Klik vervolgens op de naam van de munt / token die u wilt opnemen, selecteer het adres en voer de hoeveelheid cryptocurrency in die u wilt opnemen. Klik ten slotte op [Submit].

Als u een nieuw adres wilt gebruiken, kunt u dit ook registreren in het onderstaande formulier. Geef een nieuw adres en bijbehorend label op.

 1. Het systeem verzendt nu een bevestigingsbericht naar het e-mailadres dat u hebt geregistreerd in uw Binance Jersey-account. Open het e-mailadres [Withdraw Request Confirmation], controleer of het uw beoogde transactie is en klik vervolgens op [Confirm Withdraw] om door te gaan met de opnames.
 2. Ga terug naar de officiële website van Binance Jersey en log in om de opname te controleren. Klik op [Funds] → [Transaction History] → [Withdrawal] en controleer het juiste txid-adres.

Hoe uw crypto-adres op de witte lijst te zetten

 1. Log in op de officiële website van Binance Jersey: www.binance.je en ga naar het gebruikerscentrum.
 2. Schakel de whitelistfunctie in door linksonder in het gedeelte [Withdrawal Address Management] te klikken.
 1. De onderstaande pop-up wordt weergegeven. Klik op [OK] om door te gaan.
 1. Indien u 2FA heeft ingesteld verschijnt een pop-up waarin uw Google-authenticatiecode wordt gevraagd. Controleer uw Google-authenticator, typ de code en druk op [Confirm].
 1. Nu is de witte lijst ingeschakeld. Vervolgens wordt een crypto-adres toegevoegd aan de witte lijst. Klik op “>“.
 1. Selecteer vervolgens een munt, typ een gewenst label voor het adres, stel het opnameadres in en klik op [Add to Whitelist]. Klik ten slotte op [Submit].
 1. Indien u 2FA heeft ingesteld wordt er wordt een pop-upbericht weergegeven waarin uw Google-verificatiecode wordt gevraagd. Controleer uw Google-authenticator en typ de code. Klik vervolgens op [Submit].
 1. Vervolgens wordt het volgende scherm weergegeven. Controleer nu de e-mail.
 1. De onderstaande bevestigingsmail had moeten zijn verzonden. Controleer het adres zorgvuldig en alleen als er geen probleem is, klikt u op [Add to Whitelist].
 1. Na de klik wordt het onderstaande scherm weergegeven en nu wordt het adres toegevoegd aan de witte lijst.
Laat weten wat je van ons vindt via social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *