ATLANT (ATL): blockchain vastgoedplatform

0

De vastgoedmarkt is een uitermate lucratieve en één van de grootste markten ter wereld, zo niet de allergrootste. De totale marktwaarde wordt geschat op maar liefst 217 biljoen dollar. Helaas is de vastgoedmarkt ook zeer inefficiënt en behoorlijk gesloten. Zo kunnen buitenstaanders haast niet de markt betreden. Ook blijft er op veel plekken geld aan de strijkstok hangen omdat derden hoge kosten en commissies vragen. De vastgoedmarkt is dus ongekend groot maar veel zaken zijn voor verbetering vatbaar. ATLANT is een speler die op een positieve wijze de vastgoedmarkt blijvend wil veranderen. Het project van ATLANT wil de vastgoedmarkt openbreken en diverse van de huidige problemen oplossen.

Vastgoedmarkt

Overal om je heen speelt de vastgoedmarkt een grote rol; de woning waarin je woont, gebouwen die je ziet en ga zo maar door. Van de vastgoedmarkt zijn enorm veel mensen afhankelijk, denk aan verhuurders, notarissen, schoonmaakbedrijven, etcetera. Het moge duidelijk zijn hoe groot de markt wel niet is, de vastgoedmarkt is mogelijk zelfs de grootste markt ter wereld met een waarde van maar liefst 217 biljoen dollar. Het probleem van de vastgoedmarkt is dat deze in handen is van een select gezelschap waardoor andere investeerders maar moeilijk de markt kunnen betreden.

Doel ATLANT

ATLANT wil de vastgoedmarkt betreden en een aanzienlijk marktaandeel veroveren. Dit wil ATLANT gaan doen door vastgoed in de vorm van tokens te verhandelen op een handelsplatform. Behalve de handel in vastgoed zullen ook aanhangige zaken worden aangepakt. Het is de bedoeling dat de eigendomsoverdracht wordt vergemakkelijkt, transacties voordeliger en sneller worden en overhead zoals notarissen worden weggesneden. Dit alles uiteraard aan de hand van slimme contracten op basis van de Ethereum blockchain. Dankzij de blockchain is de werkwijze veiliger en transparanter. Hierdoor is er minder geld nodig om deze veiligheid te garanderen plus de prijs daalt vanwege het transparante karakter.

Voordelen

Het project van ATLANT, gekoppeld aan de blockchaintechnologie, heeft verschillende grote voordelen:

  • Opening van de ‘gesloten’ vastgoedmarkt voor investeerders, waarbij investeerders kans hebben om op een handelsplatform een belang te nemen in onroerend goed middels tokens
  • De vastgoedmarkt wordt transparanter en meer liquide
  • De veiligheid wordt gegarandeerd dankzij de blockchaintechnologie van het Ethereum-netwerk en de bijbehorende slimme contracten
  • ATLANT heeft meer te bieden dan alleen onroerend goed. Ook andere facetten van de vastgoedmarkt zoals huurkosten en notariskosten kunnen aanzienlijk verlaagd worden.

Meer informatie

ATLANT geeft de kans om investeerders van alle soorten en maten actief te worden binnen de grootste markt ter wereld, oftewel de vastgoedmarkt. Misschien is je interesse in ATLANT nu gewekt en zie je het project als een goede investering. Meer informatie over ATLANT vind je op:

Laat weten wat je van ons vindt via social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *