Stratis is een bedrijf dat mede dient als ontwikkelplatform voor blockchaintechnologieën. Zover niets bijzonders, ware het niet dat Stratis de mogelijkheid biedt om blockchaintechnologieën te ontwikkelen in C# via het bekende Microsoft .NET Framework. Doordat de meeste programmeurs zijn opgeleid in C# kunnen veel meer mensen eenvoudig met blockchain aan de slag. Bedrijven die C# programmeurs in dienst hebben krijgen dankzij Stratis eenvoudiger de kans om zich ook te storten op de blockchaintechnologie. Aan Stratis is een eigen cryptomunt verbonden, welke je herkent aan de afkorting STRAT.

DOEL STRATIS

De blockchaintechnologie is mogelijk bezig de wereld te veroveren. Het nadeel is echter dat maar weinig programmeurs zich de programmeertaal in C++ of Java eigen zijn. De meeste programmeurs werken namelijk met C# wat weer verbonden is aan het Microsoft .NET Framework. Het doel van Stratis is dus om een veel grotere groep programmeurs en bedrijven de kans te bieden zich bezig te gaan houden met blockchaintechnologie.

ACTUELE KOERS STRATIS

DE KENMERKEN VAN STRATIS

  • Ontwikkelen blockchainapplicaties in C#
  • Werkt parallel met blockchains van bijvoorbeeld Ethereum of Bitcoin
  • Heeft een eigen Stratis Academy waar programmeurs worden geholpen
  • Opgericht door Chris Trew
  • De cryptovaluta (STRAT-tokens) zijn proof-of-stake

GELD VERDIENEN MET STRATIS

Natuurlijk kan je geld verdienen met Stratis wanneer je een programmeur bent en dus nieuwe blockchaintoepassingen ontwikkelt, maar er is nog een makkelijkere manier. Je kunt namelijk investeren in Stratis door STRAT te kopen (alleen te traden tegen Bitcoins) en weer te verkopen als de koers is gestegen. Of de koers ook daadwerkelijk gaat stijgen weet natuurlijk niemand, maar het is wel de snelste manier om te verdienen aan Stratis. Vergeet niet om een STRAT-wallet te openen zodat je coins veilig zijn opgeslagen.

Kunnen wij je verder helpen?

Een wallet aanmaken
Een wallet aanmaken

Maak een wallet aan om je Stratis munten veilig in te bewaren

Zelf Stratis kopen
Zelf Stratis kopen

Koop snel en eenvoudig Stratis. Wij leggen het uit!

Handelen
Handelen

Leer hoe je kan handelen in Stratis en vele andere munten.

Lees ook eens over deze munten

Laat weten wat je van ons vindt via social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *