NEM is meer dan alleen een cryptovaluta. Het is vooral een blockchainproject en p2p platform dat voorziet in betalingen, berichten en asset-based financiering. De blockchaintechnologie van NEM is geen vaste entiteit en wordt continu verder doorontwikkeld. Dankzij de XEM cryptocoin die verbonden is aan het project kan je NEM ook gebruiken voor het verrichten van betalingen zonder het hebben van een bankrekening.

De cryptocoin van NEM heet XEM en is verkrijgbaar via handelplatforms zoals Poloniex, Bittrex en nog enkele anderen. Ook is het mogelijk om XEM te oogsten (ze noemen het zelf dus niet minen) op basis van Proof of Importance (POI). XEM die je wilt opslaan kan je in een e-wallet plaatsen welke is beveiligd. Wordt het platform NEM meer waard en stijgt de XEM koers? Dan ben je bezig met geld verdienen.

NEM is vooral een oplossingsgericht platform waardoor de mogelijkheden stukken verder gaan dan bijvoorbeeld die van Bitcoin, wat in feite alleen een cryptocoin is. Wat de blockchaintechnologie van NEM uiteindelijk voor fraaie ontwikkelingen kan brengen is daarom nog niet te overzien, maar de mogelijkheden zijn enorm. Tevens biedt NEM de gebruiker de mogelijkheid tot het verrichten van veilige en snelle transacties zonder dat een bankrekening nodig is.

ACTUELE KOERS NEM

DE KENMERKEN VAN NEM

  • Sterke groei de laatste maanden
  • NEM is een oplossingsgericht platform
  • NEM wordt continu verder doorontwikkeld
  • Veilige en snelle transacties mogelijk
  • NEM mine je niet, maar oogst je via POI

GELD VERDIENEN MET NEM

Iedereen met interesse voor NEM kan deel uitmaken van het NEM netwerk en investeren in de cryptovaluta. Zodra de waarde van het netwerk stijgt zal ook de waarde per NEM (XEM) stijgen en kan je dus geld verdienen. NEM kan je traden via het bekende platform Poloniex. Hiervoor zal je Bitcoins moeten verhandelen tegen NEM (XEM). Zodra je NEM wilt opslaan kun je hiervoor het beste een veilige wallet openen.

Koop hier direct je NEM

Koop veilig en eenvoudig Monero via Litebit. Betalen kan gewoon met je iDEAL, Creditcard of Bancontact.

Kunnen wij je verder helpen?

Een NEM wallet maken
Een NEM wallet maken

Leer welke wallets er zijn en hoe je ze aanmaakt.

Zelf NEM kopen
Zelf NEM kopen

Lees hoe je eenvoudig en snel NEM kan kopen.

Handelen
Handelen

Leer waar en hoe je kan handelen met je NEM.

Lees ook eens over deze munten

Laat weten wat je van ons vindt via social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *