Digibyte werkt met de befaamde blockchaintechnologie en richt zich voornamelijk op betaaltechnieken en om precies te zijn op microbetalingen oftewel de betalingen van jij en ik. Dankzij de blockchaintechnologie waarvan gebruik wordt gemaakt kan betalen namelijk sneller en veiliger. Digibyte heeft een eigen cryptovaluta welke luistert naar dezelfde naam. De afkorting van de Digibyte coin is DGB. Uiteraard worden er geen Digibytes geprint, maar is de coin puur digitaal. Wel is het mogelijk om zelf Digibytes te minen waarbij je je computer aan de hand van software wiskundige formules laat opvolgen. In totaal kunnen er gedurende 21 jaar 21 miljard Digibytes worden gemined.

DOEL DIGIBYTE

Digibyte wil de voordelen van digitale valuta betaaltechnieken naar de consument, verkoper en andere mainstream instellingen brengen. Digibyte richt zich vooral op transacties, maar dan sneller en veiliger dan bijvoorbeeld PayPal of iDeal. Digibyte vormt hierbij een gedecentraliseerd betaalnetwerk met bijbehorende digitale cryptovaluta.

ACTUELE KOERS DIGIBYTE

DE KENMERKEN VAN DIGIBYTE

  • Digibytes maken een snelle en veilige manier van betalen mogelijk
  • Het is mogelijk zelf Digibytes te minen
  • Digibytes richt zich echt op de eindgebruiker
  • Er zijn in totaal niet meer dan 21 miljard Digibytes te minen
  • In staat tot veel meer transacties per tijdseenheid dan Bitcoin
  • Bekende ontwikkelaar

GELD VERDIENEN MET DIGIBYTES

Heb je vertrouwen in de toekomst van Digibyte en wil je er ook geld aan verdienen? Koop dan zelf ook Digibytes en hopen maar dat de koers gaat stijgen. Wanneer meer en meer partijen, bedrijven en particulieren het zien zitten in Digibytes is de kans groot dat je investering meer geld waar wordt. Digibytes zijn te koop via handelplatformen welke zich richten op cryptovaluta. Hierbij verhandel je Bitcoins tegen Digibytes. Enkele voorbeelden van handelplatformen zijn Poloniex en Bittrex.

Kunnen wij je verder helpen?

Digibyte wallet maken
Digibyte wallet maken

Open eenvoudig je Digibyte wallet. Wij helpen je op weg.

Zelf Digibytes kopen
Zelf Digibytes kopen

Volg onze handleiding en koop snel en eenvoudig je Digibytes!

Coins veilig bewaren
Coins veilig bewaren

Lees hoe je jouw Digibytes en andere munten veilig kunt bewaren.

Lees ook eens over deze munten

Laat weten wat je van ons vindt via social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *