Dash is een altcoin welke ook gemaakt is met blockchaintechnologie. Hiermee is er weinig verschil met bijvoorbeeld Bitcoins. Het voordeel van DASH is dat de transacties veel sneller gaan dan bij bijvoorbeeld Bitcoins. Dit komt doordat Dash een veel lichtere en effectievere blockchain gebruikt. Dash maakt gebruik van InstantSend waardoor transacties per direct worden uitgevoerd zonder wachttijd. Ook is de privacy stukken beter gewaarborgd dan bij Bitcoin. Dash investeert tien procent van alle transactiekosten in de verdere doorontwikkeling van het netwerk, mede hierdoor is Dash dus ook niet afhankelijk van donaties. Dash is een open source p2p cryptocurrency.

HET DOEL VAN DASH

Dash, met de cryptocoin DASH, zijn een vorm van betaling. Het doel is om veel sneller, effectiever en veiliger te zijn dan concurrenten als Bitcoin. En hier slaagt DASH tot nu toe zeer aardig in.

ACTUELE KOERS DASH

DE KENMERKEN VAN DASH

  • Transactiemiddel met eigen cryptovaluta
  • Zeer snelle transacties
  • Goede financiële privacy
  • Sterke groei in 2017

GELD VERDIENEN MET DASH

Door te investeren in DASH heb je de kans om geld te verdienen. Als de koers stijgt wordt je investering namelijk meer waard. Wil je ook DASH kopen? Dit is mogelijk bij verschillende cryptoplatforms. Enkele voorbeelden zijn Kraken, Poloniex, Bittrex en Livecoin. Om DASH te kopen moet je deze handelen tegen Bitcoins.

Kunnen wij je verder helpen?

Een Dash wallet aanmaken
Een Dash wallet aanmaken

Leer welke wallets er zijn en hoe je ze aanmaakt.

Zelf Dash kopen
Zelf Dash kopen

Lees hoe je eenvoudig en snel Dash kan kopen.

Handelen
Handelen

Leer waar en hoe je kan handelen met je Dash.

Laat weten wat je van ons vindt via social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *