Het project dat er in is geslaagd om deels uit de schaduw van Bitcoin te stappen is Ethereum. Dit komt doordat Ethereum de blockchaintechnologie naar een hoger plan heeft getild. De waarde van het project wordt geduid middels de bekende Ethers waarin iedereen kan investeren. De waarde van Ethers is enorm hard gestegen waardoor het interesse heeft getrokken van mensen over de hele wereld. Volg onderstaand live de actuele Etherkoers.

KOERS ETHEREUM

UITLEG EN TOELICHTING KOERSGRAFIEK

Bovenstaande grafiek is voor frequente beleggers eenvoudig te doorgronden. Wanneer je net bent gestart of gewoonweg niet zo handig bent met grafieken kunnen er vragen rijzen. Neem in dat geval de volgende informatie tot je:

  • De koers is getoond in euro’s. Indien gewenst pas je de Etherkoers aan naar dollars. Je kunt dit doen door USD te selecteren
  • De grafiek wordt continu geüpdate, waardoor je realtime de actuele koers kunt bekijken
  • De verticale as toont de waarde, de horizontale as de tijd. Pas het tijdpad aan naar je wens: afgelopen dag (1D), maand (1M), 3 maanden (3m), 1 jaar (1Y) of de totale geschiedenis (ALL)
  • Onder de grafiek is nog een staafdiagram weergegeven. Deze toont het handelsvolume.

Hoe is de koersverwachting

Helaas kan niemand exact voorspellen hoe de koers zich de komende tijd gaat ontwikkelen. Of de Etherkoers gaat stijgen of dalen hangt af van meerdere factoren zoals de ontwikkeling van het project, investeringen en verkopen, geopolitiek en wet- en regelgeving. Vooral het vertrouwen van de investeerder speelt een aanzienlijke rol. Meer dan het nieuws en ontwikkelingen in de gaten houden rondom de ontwikkelingen van crypto en Ether is vaak niet mogelijk:

KUNNEN WIJ JE VERDER HELPEN?

Een Ether wallet maken
Een Ether wallet maken
Zelf Ethers kopen
Zelf Ethers kopen
Ethers veilig bewaren
Ethers veilig bewaren
Actuele koers Ethereum
Actuele koers Ethereum
Ethereum op Twitter
Ethereum op Twitter
Ethereum Verkopen
Ethereum Verkopen
Laat weten wat je van ons vindt via social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *